Laura (36): Manžel mi nedokáže tolerovat milence, ač sám chodí za jinou. Řekl mi něco nehorázného

Laura (36): Manžel mi nedokáže tolerovat milence, ač sám chodí za jinou. Řekl mi něco nehorázného
Zdroj: Freepik

Laura byla velmi zklamaná, když zjistila, že ji manžel podvádí. Chtěla požádat o rozvod, ale kvůli malé dceři se rozhodla dělat, že se nic nestalo. Když dostala příležitost si užít s jiným mužem, vrhla se do toho a brala to i jako pomstu. Jenže to tak úplně nevyšlo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 03. 2021 13:00

Říká se, že neexistuje muž, který by své ženě nezahýbal. Já jsem dlouhé roky věřila, že můj manžel Mirek (39) je výjimka.

Milenku jsem mu tolerovala kvůli dceři

Když se proflákla jeho nevěra, myslela jsem si, že je všem dnům konec. Jsem hodně citově založená. Velmi mě tím ranil a dlouho jsem váhala, zda mu odpustím. V jeho případě navíc nešlo o jednorázový románek, ale dlouhodobý milenecký vztah. Velmi mě zajímalo, co mu se mnou chybělo, že si musel najít jinou.

My muži jsme prostě takoví. Já tomu říkám, že jsme rozsévači,“ obhajoval svoje selhání. Chtěla jsem vědět, zda nás čeká rozvod. I na to měl Mirek odpověď. „Není nutné se rozvádět. Jenom ti nemůžu slíbit, že se udržím a sem tam k milence nezaběhnu,“ konsternoval mě.

Rozhodla jsem se, že kvůli naší malé dceři Sáře (6) v manželství zůstanu. Mirek byl taťka na jedničku, takže bychom jí rozvodem mohli velmi ublížit. Stálo mě nicméně hodně sil předstírat, že mi nevadí, když si Mirek občas odskočí k jiné. Bylo těžké ho nějak extra kritizovat, protože doma fungoval přesně tak, jak jsem po něm chtěla.

Podvedla jsem manžela s kolegou

Teď si asi říkáte, jak jsem hloupá, když se nechám vědomě podvádět. Možná ano, ale pro svoji dceru chci to nejlepší. S čím ovšem ani jeden z nás nepočítal, bylo, že i já si časem najdu milence. Lépe řečeno, on si našel mě. Dojíždím dvakrát týdně do práce, jinak dělám z domova. Když jsem byla ve firmě naposledy, šéf mi představil nového kolegu.

Měla jsem za úkol ho seznámit s chodem a politikou naší společnosti. Radek byl velmi přitažlivý a jen o pár let mladší než já. Domluvili jsme se, že se vždy jednou týdně sejdeme v práci a probereme to nejdůležitější. Zbytek dořešíme online. Když jsme se sešli ve firmě podruhé, cítila jsem, že mezi námi přeskočila jiskra.

Zrovna jsme seděli u mě v kanceláři, když jsem zaregistrovala jeho pohled na svých prsou. Vzrušilo mě to, takže jsem se rozhodla trochu provokovat. Nedalo mi to příliš mnoho práce a vrhnul se na mě. Sex na stole sice postrádal dávku romantiky, ale bylo to skvělé. Pro mě to byla i jistá formy pomsty nevěrnému manželovi.

Udělal z toho třetí světovou

Z našich erotických schůzek ve firmě se stala příjemná rutina. Nemilé bylo, když nás jednou přímo při vášnivém sexu přistihl manžel. Chtěl mě po práci vyzvednout a udělat mi radost. Místo toho viděl něco, co neměl. Nebo možná měl, aby mu došlo, jak se cítím, když odchází k milence. Ovšem on z toho udělal třetí světovou válku.

Doma jsme se brutálně pohádali. Křičel na mě: „Jak si to jako představuješ? Jak dlouho už to s ním táhneš?“ Cukaly mi koutky, protože se zlobil za něco, co sám dělá. „Sotva dva měsíce. Ty máš milenku, tak proč bych nemohla já mít milence, no?“ vpálila jsem mu.

To je ale něco jiného. Chlap podvádět může. Ale ženská??? To je na rozvod, chápeš to?“ dštil na mě síru. Můj poměr zkrátka neustál, a tak se rozvádíme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články