Petr (30): Myslím si, že je moje žena frigidní. Snažím se, jak můžu, ale toto už není možné

Petr (30): Myslím si, že je moje žena frigidní. Snažím se, jak můžu, ale toto už není možné

Petr svoji ženu miluje, ale ona se poslední rok brání jakýmkoliv intimním aktivitám. Zkoušel všechno možné, ale neúspěšně. Velice ho to trápí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 22. 11. 2020 18:00

Denisu jsem poznal před dvěma lety a líbilo se mi, že to není žádná namyšlená holka, která řeší pouze nehty a módu. Takové věci ji nezajímaly a mě bavilo, že se s ní dá bavit o čemkoliv.

Nebyl žádný problém

Na začátku byl náš milostný vztah normální. Já jsem to nikdy nepotřeboval každý den, ale když jsem chtěl, milovali jsme se a myslel jsem si, že to Denisu baví stejně. Po roce jsme se vzali a najednou jako když utne.

Začala mě odmítat

Když mě odmítla poprvé, nijak jsem to neřešil, opravdu to pro mě nebylo stěžejní. Po měsíci jsem to ale zkusil znovu a opět jsem narazil. Denisa mi slíbila, že příště, pak zas řekla, že jí není dobře, usínala dřív než obvykle a já si myslel, že je unavená. Až teď mi došlo, že se mi jen chtěla vyhnout.

Už to bude rok, co jsme se nemilovali, a to jsem zkoušel opravdu všechno. Pomáhal jsem jí v domácnosti, nehádali jsme se, kupoval jsem jí malé dárečky, ale marně. Mluvili jsme o tom a Denisa mě ujišťovala, že se jí pořád líbím, jenže když mělo dojít na věc, stáhla se do sebe. Pak už na mě při dalších pokusech byla nepříjemná.

Nefunguje nic

Leželi jsme v objetí u filmu a já ji začal hladit po zádech, pak jsem sjel rukou jinam a ona vyskočila jak čertík z krabičky. „Prosím tě, proč to kazíš?“ vyjela na mě. Začali jsme se hádat a já chtěl vědět, co konkrétně kazím tím, že se chci milovat se svou ženou. Ona ale odpověděla, že se prostě jen chtěla tulit. Nic víc. „Ale mně to prostě už chybí, chápeš? Jednou za čas to snad není takový problém,“ řekl jsem zoufale a Denisa se rozbrečela. Mámil jsem z ní, co mám udělat, aby se uvolnila, a ona vyjmenovala věci, které by chtěla.

Chtěl jsem to v ní zlomit, tak jsem jí tedy česal vlasy, drbal na zádech, pak ji namasíroval a tužkou kreslil po těle. Když jsem se k ní poté přiblížil, Denisa měla semknuté rty, jako bych jí snad měl ublížit. Přesto jsem do toho chtěl jít a doufal jsem, že si vzpomene, že se jí to kdysi líbilo. Během pár vteřin mě zastavila, abych toho nechal, že nemůže. „Se mnou to nic nedělá, nemůžu se do toho nutit. Doufala jsem, že by nám stačilo to, že se milujeme,“ řekla. Ale já se chci milovat i fyzicky, na tohle nejsem ve svém věku připraven.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články