Zora (34): Chtěl, abych se v posteli vydávala za někoho jiného. Pak jsem zjistila, o koho šlo

Zora (34): Chtěl, abych se v posteli vydávala za někoho jiného. Pak jsem zjistila, o koho šlo

Zora chtěla oživit milostný život s manželem a ten konečně vyřkl jedno přání. Byla nadšená, že se jí otevřel, a chtěla mu přání splnit, jenže pak se dozvěděla, odkud vítr vane.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 11. 2020 18:00

Na začátku našeho vztahu bylo všechno v pořádku. S Robertem jsme spolu spali i několikrát denně a já si opravdu na nic nemohla stěžovat. Pak se nám narodila Lucinka a moje aktivita v ložnici na nějakou dobu klesla.

Neměla jsem na to pomyšlení

Milovali jsme se spolu pořád, jen to bylo zhruba jednou za měsíc. Když jsem shodila poporodní kila a nabrala zpět sebevědomí, stoupla i chuť, ale najednou byl problém u Roberta. Častokrát jsem přišla s tím, abychom si na sebe udělali čas, ale Robert byl buď unavený, nebo musel pracovat do noci. Nespali jsme spolu několik měsíců. Bála jsem se, že ho ztratím, a chtěla jsem udělat všechno pro to, abych si ho udržela.

Vymýšlela jsem všechno možné

Nakoupila jsem si pěkné prádlo, nabídla jsem, že si u toho pustíme lechtivý film, Roberta to ale moc nenadchlo. Pak už jsem mu dala nůž na krk a donutila ho, aby mi řekl, v čem je problém nebo co by se mu líbilo. Robert krčil rameny a řekl: „Já nevím, zvláštní přání asi nemám.“ Ale já na něj naléhala.

Nakonec ze sebe vysoukal, že bych si třeba mohla vzít blond paruku. „Tobě se nelíbí moje vlasy?“ řekla jsem dotčeně. „Vidíš, já ti říkal, že to je blbej nápad,“ odvětil. Omluvila jsem se a prosila, aby to dořekl. „Blond paruka, rudé rty, jiné jméno, prostě si zahrát na někoho jiného,“ pokračoval a koukal přitom do země. „Jaké jméno bys chtěl?“ zeptala jsem se a z něho to opět lezlo jako z chlupaté deky.

Bavilo nás to

„Nevím… Co třeba Karin,“ řekl nakonec. Zajímalo mě, jestli nějakou zná, ale odpověděl, že ne. Tak jsme na internetu objednali blonďatou paruku, já vyhrabala staré rtěnky, které jsem léta nepoužívala, a jednoho večera jsem ze sebe udělala Karin. Robert na mě zhypnotizovaně koukal a takhle divokou noc jsme snad nikdy neměli. Hru na Karin jsme od toho večera dělali pořád a mně to vůbec nevadilo.

Když jsme dali Lucinku k babičce, jeli jsme s Robertem na nákup a já si chtěla koupit pěkné prádlo. On čekal u kabinek, když vtom jsem slyšela nějakou ženu: „Ježiši, Roberte, ahoj. Co ty tady?“ Zvědavě jsem vykoukla. Blonďatá ženská s rudými rty měla ruku kolem jeho ramen a Robert byl rudý jako rajče, když mě viděl. Samozřejmě, že se jmenovala Karin. Navíc jsem zjistila, že to je Robertova bývalá. Cítila jsem se neskutečně ponížená, koho jsem mu v posteli suplovala. Teď spolu nespíme už čtvrtý měsíc a já nevím, jestli toho ještě budu schopna.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články