Plné rty, zářivý úsměv i husté vlasy. 5 věcí, které nás přitahují na mužích

Plné rty, zářivý úsměv i husté vlasy. 5 věcí, které nás přitahují na mužích
Zdroj: Pixabay
Každé ženě se na mužích líbí něco jiného.Některé chtějí muže vysoké, jiné tmavé nebo se sexy mozkem.Rty a ruce jsou jedny z prvních věcí, kterých si žena na muži všimne.Když se vám někdo líbí, důležitý je oční kontakt.+ 4 fotky+ 5 fotek

Každé ženě se na mužích líbí něco jiného. Některé chtějí muže vysoké, další tmavé nebo se sexy mozkem. Každá jsme trochu rozdílná a představujeme si různé typy partnerů. Existuje ale pět věcí, kterým prostě neodoláme.

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 03. 2021 12:30

1. Plné rty

Rty jsou jedna z prvních věcí, kterých si žena na muži všimne. Pokud jsou smyslné, plné, tak má muž vyhráno. Skoro každá žena si totiž představuje, jak ji muž bude líbat.

2. Pronikavé oči

Když se vám někdo líbí, důležitý je oční kontakt. Muži nás většinou takhle balí a na většinu z nás to zabere vždy. Když má muž krásné pronikavé oči a zároveň vás hltá pohledem, nejedna mu podlehne.

3. Zářivý úsměv

Hodně z nás miluje na mužích zářivý krásný úsměv. Nikdo nechce nějakého mrzouta, který se jenom mračí. Téměř každá touží po člověku, který bude mít stále dobrou náladu a dělat jí hezčí den. A když má k tomu ještě krásné rovné bílé zuby, dostane vás.

4. Husté vlasy

Ne, že by nebodovali i "plešouni", ale když má muž krásnou hustou hřívu, ženy šílí. Až už jde o blonďáka, bruneta nebo zrzka, muži s hustými vlasy prostě vedou. Když se s nimi totiž líbáte, tak jim do vlasů můžete zajet prsty a máte pocit, že je pořád mladý a svěží.

5. "Sexy" mozek

Někdy na vzhledu prostě nezáleží. Když je tam chemie, tak to udělá své. A když má k tomu muž ještě sexy mozek, je úplně jedno, jestli má krásný úsměv, husté vlasy, plné rty nebo pronikavý pohled. Tak dámy, co zabírá na vás?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články