Horoskop lásky na červen 2020: Bokovku můžete najít u zmrzlinového stánku, očekávejte i těžká rozhodnutí

Horoskop lásky na červen 2020: Bokovku můžete najít u zmrzlinového stánku, očekávejte i těžká rozhodnutí
Zdroj: Pixabay
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)
Vodnáři najdou lásku pod rozkvetlým stromem.VÁHY (23. 9. - 23. 10.)
Váhy najdou lásku u zmrzlinového stánku.ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)
Štíři najdou lásku na koupališti.STŘELEC (23. 11. - 21. 12.) 
Střelci najdou lásku v práci.+ 8 fotek+ 9 fotek

Červen je tu a s ním i čas na lásku. Teplé počasí, pikniky v parku i procházky starou Prahou lákají zamilované páry k romantickým schůzkám. Bohužel však dlouhá doba karantény spoustu vztahů dosti tvrdě prověřila, a mnozí si k sobě musí zase nalézt cestu. Jak toho docílí? Nejen to vám prozradí horoskop lásky na tento měsíc!

Petra Járková
Petra Járková 03. 06. 2020 07:13

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Bojovníci, kteří jdou za láskou až za hrob. Pokud se do někoho zamilují, je jim jasné, že to bude na celý život. Dotyčného se pak drží zuby nehty. Na druhou stranu si užívají i pozici být dobýván. Berani jsou dosti impulzivní, což se na jejich partnerském životě také odráží.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou klidné a tiché povahy, tudíž se velmi snadno ovládají. Ve vztahu hledají někoho, kdo je povede a dá jim klid, pohodu a teplo domova. O lásce moc nemluví a touží po krásném životě plném něhy a porozumění.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud chcete někoho na jednorázový flirt, zapomeňte na Blížence. Ti tenhle druh zábavy neuznávají. Hledají ale partnera, který to má v hlavě srovnané a nebojí se vytáhnout peněženku v pravou chvíli.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci přistupují k lásce tajuplně a touží po dobývání. Když se pak svému protějšku oddají, je to se vším všudy. Jejich city jsou vždy opravdové a když jim není partner dostatečnou oporou, nebojí se mu to dát jasně najevo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi milují život a v lásce jsou zvídaví. Jsou skvělí milenci, překypují vtipem a dobrými nápady. Milují adrenalin i milování na netradičních místech. Na někoho však lvi působí nafoukaně, chladně a snobsky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

K lásce přistupují systematicky a pragmaticky, život by si přály prožít monotónně a bez nenadálých změn. V milování jsou něžné a myslí více na partnerovo uspokojení než na to svoje. O citech nemluví, přijde jim to zbytečné, svému milovanému by však snesli modré z nebe.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy flirtují jen zřídkakdy, hledají partnera rodině založeného a ochranitelského. Potřebují se s ním cítit bezpečně. Více než vzhled záleží Váhám na intelektu a smyslu pro humor.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři mají přirozené kouzlo osobnosti, umí si tedy omotat protějšek kolem prstu. Ten jim pak zobe  ruky a dělá, co na očích vidí. Mají pak šťastný život a nouzí rozhodně netrpí.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelec miluje svého partnera nade vše, udělal by pro něj všechno na světě. Partnera neustále překvapuje něčím novým a snaží se splnit všechny tajné sny. Není spokojený, když nemá vše stoprocentní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou ve vztazích pevní, důslední a opravdoví. Nehledají žádná milostná vzplanutí a dobrodružství na jednu noc, ale plnohodnotný vztah na celý život. Nejvíc je pro ně chápající milující partner.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Smysl pro humor, přátelství, spontánnost, tak bere Vodnář lásku. Jeho partner je také nejlepší přítel a snaží se před ním nemít žádná tajemství. Mají velký smysl pro humor a často jsou středem pozornosti

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou řešit ošklivý rozchod, ke kterému se odhodlávaly několik měsíců. Nakonec však pochopí, že to byla správná volba a uleví se jim. V průběhu června mají totiž šanci potkat někoho jiného a znovu se zamilovat.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články