Horoskop pravé lásky: S kým vám to bude klapat celý život?

Horoskop pravé lásky: S kým vám to bude klapat celý život?
Zdroj: Pixabay

Jste zamilovaní až po uši? Přemýšlíte o tom, zda je to láska na celý život? Někdy stačí jen málo a všechno krásné je pryč. Stojí vám tedy za to snažit se právě se současným partnerem? Vše se dozvíte v následujícím horoskopu.

Jana Jánská
Jana Jánská 14. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Zrozenci Berana jsou společensky oblíbení, ale také dokáží v nepravou chvíli vyjádřit svůj názor. Potřebují k sobě dominantní, přátelský a sexuálně chtivý typ. Nesmějí se nudit! Ideální harmonie vznikne s dobrodružnou povahou Střelce. Slibné vyhlídky tvoří život se Lvem, který se těší milostným hrátkám a pestré zábavě.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Realista v životě i ve vztahu, to je Býk. Prahne po jedinci s jasnými cíli. Býk zbožňuje svůj klid a pocit jistoty. Ve vztahu si rozumí s Pannou, která má našlápnuto k požitkářství. Zajímavý vztah je možný s Kozorohem, jenž má smysl pro disciplínu. Kozoroh s Býkem si porozumí v otázkách financí a společenského života.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

S Blíženci je to těžké, nikdy u nich nevíte, na čem jste. Milují zábavu a slovíčkaření, ale snadno se přizpůsobí a umí věrně milovat. Ideální vztah je možný s Vahami, které vnesou do jejich zbrklého života harmonii. Střelec dokáže Blížence pobavit. Plují na vlně dobrodružství, svobody a nezávislosti.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Proměnlivá povaha Raka se jen stěží s někým snese. Rak si potrpí na tradice a je výborný společník. Liberální pohled na svět dokonale pochopí Kozoroh, proto vytvoří skvělý pár pro manželství. Rak si velmi dobře rozumí se zrozenci Štíra, kteří ho odvedou od stereotypu. Ryby zavedou Raka do světa fantazie a opravdových citů.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci Lva milují obecenstvo a pestrou zábavu, kde hrají hlavní roli. Jejich nadšení a sršící energii skvěle pochopí osobnosti stejného znamení anebo Berani. Právě ti jsou pro Lvy inspirací, i když jsou velmi tvrdohlaví. Nasměrují Lvy do neznáma a odhodí z nich zábrany.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Jak to vidí Panna? Hledá chytrého, realistického a přitom citlivého jedince. Nejvíce si porozumí s Býkem a Kozorohem, jen s nimi je manželský život smysluplný. Tato dvě znamení vedou pro svou odpovědnost, jasný pohled na věc a řád. S Blíženci tvoří Panna zajímavý pár, jen pozor na žárlivost!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Kdo jiný se zajímá více o spravedlnost a harmonii? Jistě Váhy. Mají úžasnou schopnost vcítit se do povahy jiných. Váhy milují zábavu, ale také sex. Pocit svobody jim nabídnou Vodnáři. Vždy si najdou téma k povídání. Dokonalou souhru tvoří s Blíženci, se kterými se výborně doplňují a vyhovují jim milostné hrátky.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Pokud jde o Štíry, není to snadné. Potrpí si na absolutní věrnost, důvěru a zbožňují sexuální jiskření. Nedokáží odpustit! V tomto ohledu se k nim hodí Raci, kteří jsou sice náladoví, ale oddaní partneři. S Rybami by mohl vztah rovněž fungovat, mají podobné názory. Štír je dynamický a dokáže v Rybě vzbudit chtivé sexuální touhy!

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Snílek a dobrodruh, který se ničeho nebojí. Ale pozor, Střelec je občas zbrklý a mrzutý. Své nálady dává hodně najevo. Rozumí si s Beranem, který mu ukáže jasný směr cesty a pobaví ho. Dlouhodobý vztah lze vybudovat s Vodnářem, který jede na stejné vlně. V tomto případě je potřeba méně snít a více věci realizovat.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je oddaný partner, který netoleruje nevěru. Potřebuje láskyplnou osobu, která ho bude velmi milovat. V tomto směru poslouží Býk, který má obdobné názory na svět. Nepřehání to se zábavou ani s odpočinkem. Panna i Kozoroh jsou pilní a pracovití, ale dokáží si na sebe najít čas.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Největší snílek z celého znamení zvěrokruhu bojuje za spravedlnost a potřebuje k sobě člověka s podobnými ideály. Vodnář netouží jen po manželství a dětech. Do oka si padne s Blíženci, se kterými se neztratí. Jen pozor na vzdušné zámky, některé sny je třeba uskutečnit! Velkou inspirací je Střelec, který hýří vtipem, je společenský a volnomyšlenkářský.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Klidné, milé a citlivé Ryby nemají rády dusno. Nesnesou se s tvrdohlavým znamením. Oporou jim bude příjemný Rak, který se stane ideálním manželem a otcem dětí. Také Štír se jeví jako trefa do černého, umí rozproudit v Rybě tajné touhy. Štír ji ovládne v dobrém slova smyslu a bude ji hýčkat.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články