Letní slunovrat 2021: Jaký vliv má na jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Letní slunovrat 2021: Jaký vliv má na jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Pixabay

V pondělí 21. června nastává letní slunovrat. Jeho síla se dá využít ke změnám, léčení i uzemnění emocí. Přinášíme vám krátké vzkazy, které přináší jednotlivým znamením zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 06. 2021 07:00

V období letního slunovratu se otevírá matka Země a vydává své poklady, které vám dají příležitost změnit život. Podívejte se na krátká poselství pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V posledních dnech ze sebe děláte oběť svého vlastního života. Pokud nepřestanete, propadnete se až na dno. Využijte energii slunovratu k novému začátku.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaše emoce budou v tomto období velkým problémem. Nezdá se, že jste jejich pánem. Zkuste se rozhýbat a vyplavit endorfiny. Tancem nebo cvičením, čímkoliv.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud chcete využít energii slunovratu naplno, měli byste sbírat léčivé byliny. Pokud se totiž sbírají v tomto období, mají nejvyšší možnou účinnost.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Uvolněte emoce, které se vám za poslední dobu nahromadily v těle. Klidně vyběhněte na nejvyšší kopec a vykřičte je do neznáma. Uleví se vám, uvidíte. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přivítejte nové období s pokoru a hrdostí, jak jste zvládli to minulé. Dovolte si, aby energie vaším tělem volně proudila a přinesla novou sílu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Vaším nejlepším přítelem pro toto období bude jóga a meditace. Využijte sílu slunovratu, abyste se napojili zpátky na své tělo.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Duchovní síla slunce vám dává velkou příležitost ke změně v pracovních záležitostech. Začíná pro vás čas radosti a podpory.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud vás v poslední době trápí emoce, využijte sílu vody k jejich uklidnění. Ať už rituální koupelí v přírodě nebo konzumací čisté odstáté vody.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Energie slunovratu vám přináší do života velkou hojnost. A to nejen finanční, ale i hojnost v oblasti lásky, rodiny a velké síly.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Oslavte přicházející léto tím, že uctíte odcházející období u ohně! Zkuste jen chvíli pozorovat plamínky, kolik se v nich skrývá síly a energii.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U vás letní slunovrat otevírá staré křivdy. Zejména váš partner by se mohl vrátit k tomu, co ho dosud z vaší strany nepřebolelo.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi, uzavřete v tento významný moment plný duchovní síly to, co vám již více neslouží. Zejména by se mohlo jednat o utajené nevěry, za kterými zavřete dveře.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články