Prvomájový horoskop: Býci by měli experimentovat v posteli, Váhy překvapí milostnou výdrží

Prvomájový horoskop: Býci by měli experimentovat v posteli, Váhy překvapí milostnou výdrží
Zdroj: Freepik

První máj, tedy svátek zamilovaných, je za rohem! Přinášíme velký horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Co čeká právě vás a co udělat pro vztah?

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 04. 2023 05:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani by měli zanechat veškerých aktivit, které nesouvisejí se vztahem. Žádný výlet za sportem, žádný večírek s přáteli. Ať raději zůstanou doma s partnerem a věnují se sobě navzájem. Nemusí jít zrovna o sex, klidně ať stráví čas nad nějakou deskovou hrou.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci budou mít svůj den! Energeticky jsou na vrcholu, proto by si měli dát pořádně do těla. A jak jinak, než při pořádném postelovém dovádění. Nejenže se dostatečně vybijí, ale také si užijí jeden nečekaný sexuální experiment.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lehká procházka s partnerem po okolí bude pro Blížence ideální. Žádné velké fyzické výkony pro vás ale nejsou vhodné, proto pak zajděte maximálně tak vyvenčit psa a pro něco dobrého do večerky.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Rak by se měl partnerovi konečně pořádně věnovat, poslední dobou ho poněkud zanedbával. Partner to sice snáší, brblá si jen lehce pod vousy, ale šťastný rozhodně není. Chybu neuděláte ani nějakým nečekaným dárkem, pohled na šťastného partnera bude k nezaplacení.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Král zvířat bude ve vztahu totální jedničkou. Pokud vaší lokalitě bude přát počasí, spojte společný čas s partnerem s nějakou fyzickou aktivitou. Třeba s projížďkou na kolečkových bruslích nebo na kole.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna by měla nejdříve zklidnit svou mysl i tělo za pomoci nějakého klidného cvičení venku. Ideální by byla jóga, pilates nebo běh. Pocítíte příval energie, který se projeví i při postelových radovánkách. Klidně si řekněte o sexuální praktiku, po které už dlouho toužíte.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou známé svou výdrží, což se projeví i na svátek zamilovaných. Milostného dovádění se nebudete moci nabažit, možná strávíte v posteli i pěkných pár hodin. Na prožité orgasmy budete ještě dlouho vzpomínat.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři milují fyzický kontakt, poslední dobou se jim ho moc nedostává. Nemůžete ale jen čekat, někdy je třeba také přiložit ruku k dílu. Uvidíte, že partner vám pod rukama doslova roztaje a užijete si vážně bezvadný společný večer.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Jestli je někdo machr na milování, je to Střelec. Toto ohnivé znamení zvěrokruhu totiž rádo experimentuje, nic nového mu není cizí. Rádo poznává vše nové, ale sexuální praktiky k tomu patří. Střelec v posteli, to bude na prvního máje to pravé ořechové.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh by měl na prvního máje vyjet na výlet do hor, nebo prostě někam do přírody. Čerstvý vzduch a výšlap mu udělá dobře. Společná procházka s partnerem navíc otevře téma, kterému se možná oba už delší dobu bráníte. Vše se pak krásně vyřeší.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenec ve znamení Vodnáře potřebuje trochu zchladit. V poslední době do všeho až moc "kecá" a partnerovi se to už začíná zajídat. S trochou nadsázky řečeno, Vodnáři by neuškodila nějaká jarní koupačka v ledové řece. Pokud, milí Vodnáři, tedy chcete strávit svátek zamilovaných bez trablů, hoďte se do pohody a neremcejte!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, ač se to někdy nezdá, milují adrenalin. Cokoliv, co souvisí s přírodou, vodou a energií, to vše chce Ryba vyzkoušet. Svátek zamilovaných je k tomu ideální. Popadněte partnera za ruku, zavezte ho někam na zajímavé místo. Uvidíte, jak to prospěje vám i vašemu vztahu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články