Velký horoskop lásky na červen 2023: Blížence ovládne jejich libido, Střelci by měli více riskovat

Horoskop lásky na červen 2023: Blížence ovládne jejich libido, Střelci by měli více riskovat
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Toto ohnivé znamení zvěrokruhu čekají v červnu 2023 šťastné dny plné hojnosti, a to o víkendu 3. a 4. června.BÝK (21. 4. – 21. 5.): Lidem ve znamení Býka hvězdy věští úspěšně zvládnuté životní zkoušky a úspěchy, těšte se na týden od 19. června 2023.BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.): Vzdušnému znamení zvěrokruhu se v červnu 2023 splní sen a hvězdy jim osvětlí problém, se kterým si Blíženci nevěděli rady. Skvělá doba přijde kolem středy 28. června.RAK (22. 6. – 22. 7.): Zrozencům ve znamení Raka prospěje byť jen krátký výlet do teplých krajů, šťastné dny prožijí kolem víkendu 17. a 18. června.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horoskop lásky pro červen 2023 přináší zajímavé zprávy hned několika znamením zvěrokruhu! Podívejte se na astrologickou předpověď, která vám prozradí, jak na tom budete v oblasti vztahů právě vy! V galerii pak najdete, ve kterých dnech budete mít obecně štěstí!

Jana Matušková
Jana Matušková 25. 05. 2023 05:14

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro osoby ve znamení Berana bude červen 2023 skvostným obdobím plným lásky. Budete sebevědomější a rozhodnější než kdykoliv předtím, což vám usnadní dělat odvážné kroky směrem k partnerovi, a to i v milostných hrátkách. Využijte této doby k tomu, abyste ukázali, jak moc vám na vašem protějšku záleží.

Pro nezadané: Berani, kteří hledají lásku, by měli častěji opustit klid domova. Teplé počasí a venkovní aktivity k tomu ostatně svádějí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V červnu tohoto roku budou mít Býci příležitost prohloubit své vztahy. Ať už jste v dlouhodobém partnerství, nebo právě začínáte s někým novým, klíčová bude komunikace a upřímnost. Možná také zjistíte, že čas strávený s milovanou osobou vám přinese pocit klidu a míru.

Pro nezadané: Máte velkou šanci natrefit na zajímavou osobu, která vám zamotá hlavu. Mějte oči otevřené především v práci, mihne se právě tam.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Na osoby v tomto vzdušném znamení zvěrokruhu čeká vzrušující období. Pokud jste ve vztahu občas pocítili závan nudy a stereotypu, všechno se teď jako mávnutím čarovného proutku změní. Dokonce se probudí i vaše libido, dostanete chuť zkusit něco nového, peprnějšího. Jen to s nátlakem na partnera nepřežeňte!

Pro nezadané: Možná zjistíte, že vás přitahuje někdo nečekaný, nebo ucítíte romantické zachvění u člověka, o němž jste v tomto smyslu dosud neuvažovali.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Červen 2023 bude pro Raky obdobím emocionální intenzity. Můžete se potýkat s nečekanou žárlivostí nebo nejistotou, proto nezapomeňte s partnerem otevřeně o všem komunikovat. Důvěra a intimita budou klíčem k udržení pevného vztahu, ke kterému máte dlouhodobě dobře našlápnuto.

Pro nezadané: Single Raci by si měli dát pozor na chvilková poblouznění, mohou jim výrazně zkomplikovat život.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro zrozence ve znamení Lva přichází skvělá doba k tomu, aby se zaměřili sami na sebe. Ano, jde to i ve vztahu! Udělejte si čas na to, abyste upřednostnili vlastní potřeby a touhy. Nezapomeňte, že zdravý vztah začíná zdravým sebevědomím. Možná zjistíte, že péče o sebe sama vede k větší přitažlivosti pro vašeho partnera.

Pro nezadané: Lvi budou mít v červnu 2023 tendence pouštět se do riskantních záležitostí. Pro budoucí možné vztahy to ale není to pravé ořechové.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V červnu 2023 by se Panny měly zaměřit na stabilitu a jistotu ve vztahu, který sice funguje, ale občas skřípe. Stanovte si s partnerem jasné hranice ve věci, která vás trápí. Zjistíte, že jisté mantinely vám pomohou vybudovat ještě silnější vztah, než jaký vlastně máte.

Pro nezadané: Pro single Panny má horoskop pro červen 2023 dobré zprávy. Hvězdy vám do života sešlou někoho, kdo vás velmi obohatí. Může z toho být i vztah.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vzdušné znamení zvěrokruhu Váhy mohou v červnu 2023 očekávat velký příval nové energie, což se pozitivně projeví i v jejich vztahu. Společné plány a zážitky vám připomenou doby, kdy jste spolu teprve začínali a vše bylo nové, neotřelé a vzrušující. Váš vztah tím získá nový náboj a partnera si začnete ještě více cenit.

Pro nezadané: Pokud vás zastihne pozvání na rande, buďte vůči svému protějšku otevření a nebojte se ukázat svá slabá místa. Vaši upřímnost ocení.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V červnu 2023 bude pro Štíry víc než kdy jindy důležité otevřeně a upřímně s partnerem komunikovat. Panuje mezi vámi totiž jedna nevyřčená věc, do vztahu se plíživě začínají dostávat domněnky. To vám oběma může v budoucnu velmi zkomplikovat život. Lepší bude rovnou si nalít čistého vína.

Pro nezadané: Single Štíři by v červnu 2023 neměli vsázet vše na jednu kartu. Nechejte si otevřená vrátka, ta nová bytost možná nebude tou pravou pro vás.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Lidé v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu by se v červnu 2023 neměli bát více v lásce riskovat. Dobrodružství koneckonců mají ve své DNA. Možná pak zjistíte, že drobný risk vede k větší vášni a většímu vzrušení ve vašem milostném životě. Nebojte se otevřeně vyzvat partnera k akci - popravdě, on na to i trochu čeká.

Pro nezadané: Single Střelcům, navzdory jejich dobrodružné povaze, v poslední době brání v nové lásce ostych. Zahoďte ho, osmělte se, buďte více iniciativní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Červen 2023 bude pro Kozorohy obdobím vztahové stability a jistoty. Nečekají vás sice nějaké divoké zážitky, ale pohoda, kterou ve vztahu prožíváte, má také své kouzlo. Vzájemná oddanost vás bude provázet celým měsícem, vše pak završí jeden kouzelný zážitek.

Pro nezadané: Kozorozi, nepouštějte se při hledání partnera do velkých akcí. Klid, který z vás vyzařuje, vám případně tu pravou osobu přivede do života sám.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, jste jedineční i s vašimi někdy neobvyklými zvláštnostmi a zájmy. Nebojte se v červnu 2023 naplno projevit a věnovat se věcem, které vás vzrušují, i když neodpovídají tradičním představám o romantice. Možná zjistíte, že partner tyto tajné vášně sdílí s vámi.

Pro nezadané: Nečekaný telefonát vám může velmi zpříjemnit červen 2023. Možná díky němu poznáte někoho, kdo ve vás způsobí zvláštní vzrušení.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Na zrozence ve znamení Ryb čeká v červnu 2023 týden plný milostných dobrodružství, kdy vás partner nejdříve zaskočí svými sny, ale pak budete velmi spokojení. Dokonce zalitujete, že jste se k takovému stylu dovádění nenechali svést už někdy dříve.

Pro nezadané: Single Ryby by měly v červnu zahodit obvyklý ostych a k novým příležitostem přistupovat více otevřeně. Už několikrát jste šanci zahodili.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články