Začal měsíc Vodnáře: 5 důvodů, proč v životě potřebujete právě toto znamení zvěrokruhu

Začal měsíc Vodnáře: 5 důvodů, proč v životě potřebujete právě toto znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay.com

Vodnář je mimořádné znamení zvěrokruhu. Je to jedenácté hvězdné znamení, po něm přicházejí pouze Ryby. Vodnáři je přiřazen element vzduch a je ovládán planetou Uran. Proč je ale právě toto znamení tak výjimečné a v čem je jedinečné?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 20. 01. 2021 07:00

Vodnář je tolerantní: Vodnáři o sobě sice mají velké mínění a stojí si za svým názorem, jsou však vždy připraveni přijmout i jiný úhel pohledu. Možná o něm nebudou vždy přesvědčeni, ale stoprocentně budou respektovat přístup svého protějšku. V debatě je proto Vodnář silným, přesto naprosto ohleduplným partnerem diskuse. I při sporu zůstává vždy spravedlivý, ví, jak se konstruktivně přít.

Vodnář je nezávislý: Není pro něj nic důležitějšího než jeho vlastní svoboda! Proto i ve vztahu či přátelství zůstane vždy sám sebou – nikdy se neskloní, jen aby potěšil toho druhého. Lidé ve znamení Vodnáře rádi tráví čas sami. Během této doby přemýšlejí, jak se stát lepším člověkem. A to se rozhodně vyplácí. Vodnář je nesmírně příjemný přítel a partner, který ale nikdy neřeší své problémy s ostatními.

Vodnář je zásadový: Má extrémně pevnou povahu, jen málokdy není přímočarý. Veškeré jeho jednání je založeno na zásadách, které se mu zdají morálně a eticky v pořádku. I když je něco nepříjemné, jedná vždy podle stejných zásad. Od Vodnáře se můžete hodně naučit - je to obvykle v jádru dobrý člověk.

Vodnář je vynalézavý: Má nejlepší nápady, a proto ho potěší, bude-li najat třeba jako kreativní ředitel společnosti. Pro Vodnáře je snadné přemýšlet mimo komfortní zónu. Nikdy by nešel normální a snadnou cestou. Je to příliš nudné! Hledáte lidi, kteří by s vámi pracovali na něčem vzrušujícím? Určitě získejte na palubu Vodnáře!

Vodnář je užitečný: Rád pomáhá druhým. Bez ohledu na to, zda se jedná o manuální činnost, pomoc při práci v domácnosti nebo při péči o děti či psy, Vodnář je vždy po ruce a obvykle dokonce sám nabízí pomoc. Můžete se na něj spolehnout, protože bude dělat svou práci více než dobře a rozhodně si nebude stěžovat, pokud se cokoliv zkomplikuje.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články