Jolana (42): Obyčejné doučování angličtiny se zvrhlo v něco, na co do smrti nezapomenu

Jolana (42): Obyčejné doučování angličtiny se zvrhlo v něco, na co do smrti nezapomenu
Zdroj: Freepik

Jolana pomáhala kamarádce s doučováním její dcery. Když už bylo jasné, že další lekce nebudou třeba, kamarádka ji na důkaz vděku pozvala k sobě na skleničku. Večer ale nabral zcela jiný směr, než Jolana plánovala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 04. 2021 13:00

Živím se jako překladatelka, takže ovládám několik světových jazyků. Nejlépe mi jdou angličtina a španělština. Toho se rozhodla využít moje kamarádka Stáňa (40), jejíž dcera v jazycích plavala.

Za doučování mě pozvala na víno

Zavolala mi, zda bych nemohla její dceru doučovat. Pro mě to byla pocta a potěšení zároveň. Domluvily jsme se, že každý čtvrtek na hodinu přijdu. Je pravdou, že Lucka neměla na jazyky talent. Potřebovala ale složit důležitou zkoušku. Nebylo to zrovna snadné doučování, ale co bych pro kamarádku neudělala.

Dva týdny před zkoušku jsem k ní docházela už třikrát týdně, abychom nic nepodcenily. Lucka byla docela oříšek. Stáňa mi byla vděčná a strkala mi peníze. Ty jsem odmítla, protože bych se hanbou propadla, kdybych si je vzala. V den zkoušky jsem byla jako na trní. Věděla jsem, jak na tom oběma záleží. Když mi Stáňa volala, že dcera zkoušku složila na výbornou, byla jsem fakt ráda.

Jako výraz díků mě pozvala k sobě na skleničku. Lucka se doma jen otočila, koupila mi láhev vína a kytici. Pak si sbalila věci a odešla spát ke kamarádce. My jsme si se Stáňou otevřely láhev. Kecaly jsme o životě a o tom, jak jsme pyšné na své děti. Když jsme dopily první láhev, dostavila se slina na další.

Nebránila jsem se tomu, že mě líbá žena

Alkohol mě rozehřál natolik, že jsem si sundala mikinu. Neuniklo mi, jak lačně se na mě Stáňa podívala. Zvedla sklenku vína a napila se. Pak si také svlékla svetr. Dolila mi víno a přisedla si o kousek blíž. Naklonila se ke mně se slovy: „Nějak ti narostly vlasy, viď? A zajela mi prsty do vlasů. Cítila jsem přitom příjemné rozechvění.

Pak mě Stáňa začala zničehonic líbat na krku. Co mě znervóznělo, bylo, že jsem ucítila vlhko v kalhotkách. Nebýt alkoholu určitě bych Stáňu už dávno odstrčila. Jenže jak jsem byla ovíněná, ztratila jsem jakékoliv zábrany. Stáňa velmi dobře věděla, co dělá. Seděla jsem zády k ní. Velmi něžně mi sundala tričko. Její rty se dotýkaly mých ramen.

Poté jsem se k ní otočila. „Vážně to uděláme?“ špitla jsem vzrušeně. Na souhlas mě políbila na rty. Něžně mě položila na sedačku a začala mě líbat na břiše. Byla tak něžná, že jsem se přestala úplně bránit. Neváhala ani s tím, aby mi sundala džíny. Jazykem mě laskala přes kalhotky. Nikdy mě nenapadlo, že by se mi to se ženou mohlo líbit.

Prý jsme teď vyrovnané

Nemohla jsem dopustit, aby byla pozadu. Svlékla jsem ji, ale už úplně do naha. Naposledy jsme se posilnily vínem. Ležela na mně svým krásným pevným tělem. Hladila jsem ji po ňadrech. Nikdy jsem si nevšimla, jak má krásná a pevná prsa. Bylo to úplně jiné než s mužem. Tolik něhy jsem s manželem nikdy nezažila.

Stáňa jako žena věděla, co mi udělá dobře. Takový orgasmus z orálního sexu si budu pamatovat celý život. Bála jsem se, že jí nedokážu její službičku oplatit. Šlo to ale samo. Její lůno byl hotový ráj. Vzrušená jsem byla už jen z toho, jak pod mým velením sténá. Pak slastně zakřičela, dosedla, políbila mě a řekla: „Doufám, že jsme nyní za doučování vyrovnané.“

Usmála se, dopily jsme víno a já odešla domů. Už se to nikdy neopakovalo, ale budu z toho žít velmi dlouho.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články