Nela (26): Kvůli hloupé zkoušce jsem přišla nejen o přítele, ale i kamarádku. Od mužů si dám raději pauzu

Nela (26): Kvůli hloupé zkoušce jsem přišla nejen o přítele, ale i kamarádku. Od mužů si dám raději pauzu
Zdroj: Pixabay

Když si Nela našla muže na seznamce, kamarádka Lucka jí kladla na srdce, aby si ho pořádně prověřila. Ačkoliv o něm Nela neměla důvod pochybovat, nakonec souhlasila. Přineslo jí to ovšem jen zklamání.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 12. 2021 12:00

Z nějakého neznámého důvodu mám smůlu na chlapy. Možná je problém ve mně, ale to si nechci připustit. Když už to byly dva roky, co jsem byla sama, napadlo mě zkusit on-line seznamku. Štěstí mi přálo a díky tomu jsem poznala Doriána (30).

Kamarádka zpochybňovala věrnost mého přítele

Nevěřila bych, že se dá na seznamce najít normální chlap. Dorián jím byl. Měl dobrou práci, vlastní byt a zajímavé koníčky. Stačilo pár schůzek a bylo jasné, že jsme se do sebe zamilovali. ,,Tys ho vážně klofla na seznamce?“ divila se Lucka. ,,To je nějaký divný. Tam podle mě normální chlapi nechodí,“ zpochybňovala můj úlovek.

,,Proč myslíš? Já jsem přece taky normální a šla jsem na seznamku. Dneska se seznámit někde venku je docela dřina, víš?“ snažila jsem uklidnit především sebe. Vztah se vyvíjel velmi slibně. Na začátku nesmělá randíčka, později osahávačky v kině, až jsme se spolu po měsíci vyspali. ,,Já jsem tak zamilovaná,“ radovala jsem se Lucce do telefonu.

Ta však měla pořád nějaké pochybnosti, které jsem ale neposlouchala. Maximálně jsem si užívala svoje štěstí. Ona je Lucka totiž trochu skeptik. Tvrdí, že každý, doopravdy každý chlap je nevěrný bídák. ,,Oni prostě neumějí být věrní, chápeš to? Mají to zakódované v genech,“ tvrdila jednou. ,,Můj Dorián je jinej,“ stála jsem si za svým.

Založily jsme falešný profil a přítele otestovaly

,,Myslíš? Tak ho trochu otestujeme, co říkáš?“ mrkla na mě. ,,Zkusíme mu napsat vzkaz z falešného profilu nějaké super kočky, kterou si vymyslíme. Uvidíme, zda je to takový svatoušek, jak říkáš,“ plánovala a já se toho nakonec chytla. Věřila jsem totiž tomu, že je to marné, a Dorián snad ani neodpoví. Založily jsme tedy profil a našly fotku krásné ženy v našem věku.

Poslala jsem mu zprávu na seznamce. Taková ta klasika. Ahoj, jak se máš? Máš hezký oči. Když týden nereagoval, byla jsem upřímně ráda. ,,Tak ho trochu popíchneme,“ zavelela Lucka. Poslaly jsme mu další vzkaz, na který už reagoval. Odpověď ale hrála v můj prospěch. ,,Ahoj, já už nikoho nehledám, už jsem tady holku našel,“ stálo v odpovědi.

,,Vidíš? Já ti to říkala, že on je jiný,“ radovala jsem se. Lucka se ale nechtěla vzdát. Poslala mu další zprávu, kde tvrdila za dotyčnou, že si chce jen tak psát, protože je po těžkém rozchodu. Na to už se Dorián chytnul. I doma jsem si všimla, že má pořád v ruce telefon. Já vedle v pokoji četla jeho odpovědi. Přestávalo se mi to líbit.

Přítel se nachytal a chtěl mě podvést

Po pár týdnech přišla Lucka s tím, že mu pošleme nějaké erotické fotografie, což měla být poslední zkouška. Dorián se nachytal a začal posílat i svoje nahé fotky. ,,A sakra, to jsem nečekala,“ brečela jsem nad počítačem. Najednou se to rozjelo a Dorián si s neexistující ženou domlouval schůzku za účelem sexu.

,,Tak kdo měl pravdu?“ tleskala Lucka. ,,Ty jsi blbá, viď? Teď je všechno v pytli,“ uzemnila jsem ji. Když se to nejvíc hodilo, vyjevila jsem Doriánovi pravdu. Nestačil se divit, ani neměl čas lhát. ,,To je konec,“ oznámila jsem mu a vyhodila ho. Co se týče Lucky, tak i tam jsem to ukončila. Ona měla vyloženě radost z toho, že mi zničila vztah. Je tedy fakt, že od této zkušenosti už na seznamce nehledám. Vlastně tak nějak celkově jsem si dala od mužů pauzu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články