Tomáš (28): Přítelkyně mi všude dělá jen ostudu. Tohle má po svém tátovi, který je hrozný prudič

Tomáš (28): Přítelkyně mi všude dělá jen ostudu. Tohle má po svém tátovi, který je hrozný prudič
Zdroj: Pexels

Tomáš byl ze svérázné Týny nadšený. Ovšem jen do chvíle, než se vedle ní začal cítit trapně. Kamkoliv přišli, dělala ostudu. Jednou třeba vylila číšníkovi pivo na hlavu, protože je špatně obsloužil. Ten pravý signál k rozhodu ale přišel, když Týna seznámila Tomáše se svým otcem.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 08. 2022 15:00

Konečně jsem mohl mít novou známost! Svéhlavá Týna (26) mě zaujala svou vyřídilkou. Naprosto mě tím dostala! Nebojí se říct, co si myslí, nebo jen tak z fleku poslat někoho do patřičných míst. Nakonec se ale ukázalo, že to není až tak roztomilé, jak jsem si myslel.

Nová známost mě naprosto uchvátila

S Týnou jsme se seznámili v kavárně. Zrovna dávala kouř baristovi, který jí podle jejího názoru udělal špatnou kávu. Zaposlouchal jsem se do toho, jak mu dává co proto. Nemohl jsem ji nechat jen tak odejít. Než vykročila z kavárny pryč, pozval jsem ji na skleničku. „Chápeš to, že mi dal studený to kafe?" nadávala dál.

Přišla mi díky tomu roztomilá. Zašli jsme na skleničku a ona mi povyprávěla, co se v kavárně stalo. Vyprávěla to s takovým vtipem, že jsem se rovnou zamiloval. Podle všeho jsem se jí také líbil, takže druhé rande na sebe nenechalo dlouho čekat. Zašli jsme na večeři, kde jsme se měli sblížit. Jenže se to nějak pokazilo.

Týna si objednala pizzu, se kterou ale nebyla vůbec spokojená. „Je spálená," vracela ji nasupeně číšníkovi. „Chci novou, nebo si budu stěžovat," prskla po něm. Nebylo mi to příjemné. Nemám takové situace rád. Bohužel, ani na podruhé to nebylo ono, a tak jsme podnik opustili. Mě se zdála pizza v pohodě, ale Týna měla jinou představu.

Partnerka si pořád na něco stěžuje

I tak jsem do ní byl pořád zakoukaný a chtěl ji víc poznat. Proběhlo několik dalších schůzek. Když jsme šli na šlapadla nebo se jen tak courat Prahou, bylo všechno skvělé. Problém nastane, když jdeme do nějakého podniku. Při posledním takovém setkání jsme potkali mého kamaráda Milana.

Přizvali jsme ho k sobě a chtěli zajít na pivo. Zašli jsme do pivovaru, kde to mám vážně rád. Objednali jsme si tři piva a vedli lehkou konverzaci. Po chvíli přišel číšník, ale měl jen dvě piva. „Třetí pivo přinesu za chvíli, kolega akorát naráží sud," omluvil se. Zatímco my s Milanem jsme nad tím mávli rukou, Týna zuřila.

Když přišel s tím třetím pivem, vzala sklenici a vylila mu ji na hlavu. „Když neumíte zpracovat objednávku, nemáte tu co dělat,“ pronesla, vzala kabelku a šla pryč. Absolutně jsem nevěděl, co dělat. Jestli utírat rozlité pivo, nebo vzít nohy na ramena. Číšníkovi jsem se omluvil, kopl do sebe pivo, zaplatil a odešel.

Vztah nabral rychlý konec

„Co to mělo být?" vyrukoval jsem na Týnu před pivovarem, kde mě čekala. „Promiň jako, ale my jsme zákazníci. Když jsme chtěli tři piva, tak je měl přinést najednou, ne jako kočka koťata," vysvětlila. Milan se raději zdekoval a já měl po náladě. Dlouho mi nebylo tak trapně. Týnu jsem pár dní neviděl, protože mě vážně naštvala.

Když mi zavolala, že mě zve na oběd, vychladl jsem. Přišla i se svým otcem, kterého mi chtěla představit. Ani toto setkání se neobešlo bez ostudy. On je totiž úplně stejný. Kachnu vrátil, protože byla studená. Pivo zase bylo natočené pod míru. V žádném podniku nebyli spokojení. Musím říct, že takový důvod k rozchodu jsem ještě neměl.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články