Šťastný pár Veronica Biasiol a Barbora Mlejnková: Do dvou let začneme pracovat na dítěti

Barbora Mlejnková a Veronica Biasiol navštívily talk show Milušky Bittnerové Na kafeečko.Miluška Bittnerová zjišťovala, kolik se dá vydělat pokerem a zda Barbora s Veronikou plánují založit rodinu.Barbora Mlejnková a Veronica Biasiol už mají za sebou jeden rozchod, který trval několik měsíců.Teď už jsou zase spolu a do dvou let by si přály začít pracovat na miminku.+ 3 fotky+ 4 fotky

Pozvání do talk show Miluše Bittnerové Na kafeečko tentokrát přijaly influencerka Veronica Biasiol (24) a pokerová hráčka Barbora Mlejnková (31). Promluvily o svém lesbickém vztahu, touze po miminku, ale také o tom, jak velké peníze se dají měsíčně vyhrát v kasínu. A jak to mají lesbičky s nevěrou?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 03. 2023 09:00

Nejznámější pokerová hráčka České republiky Barbora Mlejnková a sedmá nejvýdělečnější česká youtuberka roku 2022 Veronica Biasiol odpovídaly na zvídavé otázky moderátorky Milušky Bittnerové.

Barbora prozradila, že do dvou let by chtěly s partnerkou začít pracovat na miminku, ale dopředu počítá s tím, že mohou přijít komplikace. „Začne se pracovat, než se to vypracuje, vykulatí a vyleze. Může to trvat třeba pět let, co vím od kamarádek. Samozřejmě, nebude to přirozenou cestou. Nemusí to vyjít na první dobrou. Přeci jen, už nejsem nejmladší. U Verči by to podle mě bylo lusknutím prstů, má mladé tělo," míní Barbora, která si coming outem před rodiči prošla v šestnácti letech.

Rozchod po SMSce

Veroniko, podle čeho se určuje nejvýdělečnější youtuber?

Veronica: Myslím, že to bylo složení všeho, co dělám. Nejen za YouTube. Značky, spolupráce. Ne každý youtuber toho dělá víc. Ale byla jsem na sedmém místě. Nebyly tam žádné holky, takže co se týká žen, asi jsem byla v roce 2022 nejvýdělečnější.

Barbora: Zní to dobře, vypadá to, že jsem na prachy.

Úspěšná pokerová hráčka a na prachy? Doma jsem dostala za úkol se tě zeptat, kolik se dá pokerem vydělat.

Barbora: To je velmi různé.

Veronica: Taky se tak dá hodně prodělat.

Barbora: Od mála až po hodně, jsou to nesmyslné částky. Mohou být dva, kteří hrají kvalitní poker, a jeden bude mít trošku štěstíčka a bude se pohybovat v milionech. Druhý může hrát stejně kvalitní hru a nebude tolik vydělávat, protože má doma lásku a bude se pohybovat v desetitisících. To nebyl můj případ. Já tu lásku mám, ale nebyla jsem na tom úplně nejhůř.

Takže teď nehraješ?

Barbora: Teď hraju a moc se mi nedaří.

Tak tam ani nechoď, ne? Když se nepohádáte, tak to nemá smysl, ne?

Barbora: Říkala jsem, že by to chtělo něco takového. Když jsme měly malou pauzičku, tak na co jsem sáhla, byla jsem ITM - to znamená In The Money, na placené pozici. V takové frekvenci jsem to nezažila asi nikdy a to jsem se něco nahrála! Teď, když jsme spolu a spokojené, tak nevytočím handu. V pátek jedu na velký důležitý turnaj.

Veronica: To se ještě stihneme pohádat, ještě je čas.

Kvůli čemu se nejčastěji hádáte?

Veronica: Kvůli blbostem.

Barbora: Totální kraviny.

Veronica: Navíc jsme dvě ženské. U toho heteráckého vztahu, tam to trošku balancuje - chlap a ženská. Tohle jsou dvoje hormony najednou a to hraje asi největší roli.

Barbora: Nevím, já u toho heteráckého nedokážu říct.

Ty jsi nikdy neměla heterácký vztah?

Barbora: Vztah ne.

Veronica: Ta pauza nebyla něco, kvůli čemu se lidé běžně rozcházejí. Spíše jsme nemohly vydržet jedna s druhou. Nikoho jiného jsme v tom vztahu neřešily.

Barbora: Verča se se mnou rozešla přes SMSku. V půlce hádky řekla, že konec. Byla jsem v šoku a řekla jsem si, ok. Asi čekala, že přijedu a nějak to vyřešíme, ale já to prostě brala jako rozchod.

Veronica: Já věděla, že by se s ní špatně rozcházelo face to face, a jediná možnost, jak opravdu utéct, je nevidět ji u toho. Proto jsem poslala SMSku.

Barbora: Ve tři ráno, když jsem spala.

Barbora Mlejnková o pokeru

Báro, jak holka v Hradci Králové začne hrát poker?

Barbora: Bylo to docela jednoduché. Měla jsem nejlepšího kamaráda, který měl podnik a chodili tam s klukama hrát poker. Já se s klukama kamarádila, takže jsem chodila s nimi a naučila jsem se hrát. Docela se mi dařilo, šlo mi to - přirozeně, protože mi šla na škole přirozeně také matematika. Když mi bylo 18 let, řekli jsme si, že to půjdeme zkusit do kasína. Začali jsme chodit do hotelu Černigov. Byly jsme tam jen dvě holky, ale já chodila častěji, jsem drzejší a se všemi se bavím. Začala jsem chodit pravidelně, protože jsem se tam cítila dobře.

Byla jsi osmnáctiletá holčička, která chodí s chlapíkama hrát karty?

Barbora: Ano. Tam to ještě bylo friendly, ale když jsem přešla do Prahy a dostala se na nějakou pokerovou úroveň, byla jsem už mezi vostrými chlapy. Věděla jsem, že se mi nemůže nic stát. Byla jsem jejich holčička a řešili jsme spolu holky.

Byli naštvaní, že jim přebíráš jejich holky?

Barbora: Ne, oni byli nadšení, že jim radím, co s nimi a máme co porovnávat.

Využívala jsi svých ženských zbraní?

Barbora: Vůbec ne! Já je totiž nemám. To lidé mohli vidět i v televizi, že ženských zbraní moc nevyužiju - naopak.

Znám kluky, kterým když řekneš, že jsi lesba nebo bisexuální, je to pro ně největší rajc.

Barbora: Možná v podobě Veroniky, ale myslím, že já nejsem pro kluky velký rajc. Myslím, že ze mě ten testosteron cítí. Mám více testosteronu než Veronica.

Na pohled jsi ale krásná baba.

Barbora: Já jsem to nikdy nevyužívala, naopak jsem všem dávala jasně najevo, že ne.

Takže ne, a ještě tě oberu o ty prachy, co jsi přinesl.

Barbora: Přesně tak, a chlapské ego tohle špatně nese.

Vyhrožoval ti někdo?

Barbora: Nevyhrožoval, ale když jsem podepsala sponzorink s jednou velkou sázkovkou a vyšel o mně článek, kde bylo poprvé přiznané, že jsem na holky, bylo pod ním rekordně moc komentářů. Potom jsem zjišťovala, že to byli konkrétní chlapi - horší než ženský. Takhle se mstili v komentářích.

Takže jsi přišla do Prahy na školu, kterou jsi nedostudovala - což je pochopitelné. Kolik si tak vydělá mladý člověk, když začne hrát poker?

Barbora: Bylo to někdy v roce 2010 a ty hry nebyly tak velké. Dělala jsem v té době asi 200 - 500 tisíc měsíčně.

To je hezké kapesné.

Barbora: Než jsem v Praze začala hrát, měla jsem od našich 3 500 korun. Bylo to i na jízdenku a na jídlo. Byla jsem na těch penězích od nich závislá. Během půl roku se to ale přehouplo na těch cca 300 tisíc. Takže jsem se rozhodla z vejšky odejít.

Co děláš teď?

Barbora: Teď vedu kasíno v centru Prahy.

Veronica a Barbora o založení rodiny

Báro, ty ses vyjádřila v tom smyslu, že plánujete dítě.

Barbora: Spíše se mě vždycky někdo zeptá, jestli budeme chtít dítě, a ta odpověď je ano. Bulvár si to dokáže přetočit tak, že plánujeme. Odpovídám, jak odpovídám, protože odjakživa vím, že dítě chci. Nikdy by mě nenapadlo, že by to tak nebylo.

Oni se tě přestanou ptát kolem čtyřicítky.

Barbora: Ať se ptají, proto odpovídám ano, ale není to tak, že bychom se o dítě teď pokoušely.

Tohle vyznělo jako aktuální věc.

Barbora: No, tak třeba za rok nebo za dva.

Tak počkej, to je docela brzo!

Barbora: Začne se pracovat, než se to vypracuje, vykulatí a vyleze. Může to trvat třeba pět let, co vím od kamarádek. Samozřejmě, nebude to přirozenou cestou. Nemusí to vyjít na první dobrou. Přeci jen, už nejsem nejmladší. U Verči by to podle mě bylo lusknutím prstů, má mladé tělo.

Holky, přijde dítě a jedna z vás ho porodí.

Veronica: Ta druhá je teta.

Ale jinak se jí říká také mámo?

Barbora: No jasně, normálně.

Kdyby se ten vztah nepodařilo udržet, tak co stane s dítětem?

Barbora: Záleží na každém. Mám spoustu známých, protože lesbiček znám hodně, a samozřejmě, že v mé generaci už všechny porodily.

Opravdu?

Barbora: Často. Znám i takové, které se rozešly, ale rozešly se zle. Jedna odejde - ta, co nerodila - kvůli někomu jinému. Ta, co rodila, se pomstí, a to dítě už holka neuvidí. Někdy to bývá až takhle nepříjemné. Ale znám i takové, které dodržují střídavou péči, nebo takové, které to zkusí a zase to přeruší. Záleží na vztahu těch dvou holek. Přirovnala bych to k psovi. Když se dva heteráci rozejdou, a dokud si vyhovují, tak si psa střídají a nic není problém.

Já měla také psa ve střídavé péči.

Barbora: Ale jakmile se něco stane, nastane to, že: „Psa ti nedám, stejně se o něj staráš špatně, a když přijde od tebe, tak neposlouchá." A takhle si myslím, že by to bylo i s dítětem.

Kdyby dítě přišlo, budou ho brát tvoji rodiče jako vnoučátko. Ale co tvoji, Veroniko?

Veronica: Myslím, že také tak.

Barbora: Zrovna naši rodiče myslím, že ano.

Báro, u tebe jsou na to rodiče asi zvyklí. V kolika letech jsi jim oznámila, že jsi na holky?

Barbora: V šestnácti.

Veroniko, ale u tebe je to asi novinka.

Veronica: Spíš pro tátu, pro mámu tolik ne. Oni to berou tak, že je to čistě moje rozhodnutí. Budou šťastní, když budu šťastná já. Mám skvělé rodiče a nedělají rozdíly.

Barbora: Vycházíme spolu dobře, známe se navzájem. Máme neskutečné štěstí.

Není to úplně běžné.

Barbora: To jí vždycky vysvětluju, když přijde ta rozcházecí SMSka. Ne, máme štěstí v hodně věcech. Podle mě si s Verčou dost vyhovujeme a hezky do sebe zapadáme.

Jak to funguje v lesbické komunitě, co se týká dlouhodobých vztahů? U gayů znám dlouhodobé vztahy, ale i ty volnější, kdy si mohou najít někoho bokem, ale vracejí se k sobě.

Barbora: Ale to funguje jen u těch gayů. V lesbické komunitě neznám nikoho, kdo by měl volný vztah. U chlapů mě naopak překvapuje, když řekneš, že mají dlouhodobé vztahy. Co já vím, tak gayové jsou prostě promiskuitní a tolerují si to. Asi je to o empatii a citovém napojení - to asi u chlapů neprobíhá. Pokud je někdo takhle napojený, jako jsme my dvě, tak se nemůže stát nějaká výměna partnerů, která by byla tolerována. Mám hodně kamarádek, které mají stabilní vztahy klidně pět nebo deset let - někdo se bude brát, někdo teď porodil. Myslím, že bychom se zasmály, kdyby někdo měl volný vztah - to je úplné no way.

Veronica: Myslím, že heteráci jsou na téhle škále někde uprostřed - nevěru si odpouštějí a nějak to přejdou. U holek je to nemyslitelné. U gayů je to naopak strašně časté. Chlapi to v sobě mají jinak zakořeněné. Gayové jsou trochu čubičky.

Barbora: Chlapi podle mě častěji podvádějí v těch heterosexuálních vztazích. Znám spoustu chlapů, kteří mi v kasínu vyprávěli, jak tu svoji ženu milují, a stejně ji podvádějí.

Ženy to dělají v heterosexuálních vztazích také.

Barbora: Ale ženy jsou schopné z toho vztahu kvůli chlapovi odejít.

To je pravda, ženy častěji pálí mosty.

Barbora: Ale ten chlap to dělá vyloženě sexuálně. Proto si myslím, že si to chlapi umí tolerovat, což v heterosexuálním vztahu nepředpokládám, že by ženě tolerovali milence. Ale tu chlapskou nevěru, tu by asi tolerovali.

Verčo, ty o sobě mluvíš jako o bisexuálce. Teď, když máš lesbický vztah, tak o něm přemýšlíš jako o trvalém.

Veronica: Na každého se dívám jako na nějakou energii, než abych to dělila na muže a ženy. Jsem prostě s člověkem, se kterým je mi dobře. Není to tak, že teď by se mi víc líbila ženská energie, a tak jsem se ženou.

Když to řeknu ošklivě, je ti to jedno.

Veronica: Vlastně ano.

Veru, ty jsi Panna a ty, Báro, Vodnář. Jdete k sobě?

Veronica: Jdeme k sobě hlavně proto, že Barča je v ascendentu Berana, takže tam je z její strany ještě hodně ohně. Já jsem mnohem více do Lva. Lev je descendent k Vodnáři, takže to jsou přesně typy, které k Báře sedí. Barča měla v životě vždycky hodně Panen. Potřebuje k sobě balanc vzdušného elementu. Panna se Lvem, to je perfekcionismus, všechno do sebe musí zapadat, a tohle Bára vyhledává. Takže ano, myslím, že k sobě hodně sedíme.

Barbora: Hvězdy nelžou.

O čem ještě promluvily Barbora Mlejnková a Veronica Biasiol?

  • O svých psech Money a Karlovi
  • Co hráč v kasínu potřebuje
  • Zda je možné nad kasínem vyhrát a jak
  • Jak začínala influencerka Veronica Biasiol
  • O Survivoru a stesku po lásce
  • Proč byla Barbora ráda, že z ostrova odchází

Zdroj náhledové fotografie k článku: Lifee/talk show Na kafeečko

Související články

Další články