Květný superúplněk 2020 je tady. Podívejte se, jaké změny přinese ve vašem životě

Květný superúplněk 2020 je tady. Podívejte se, jaké změny přinese ve vašem životě
Zdroj: Pixabay.com

Také se vám během posledních večerů tak špatně usíná a v noci se budíte s pravidelnou přesností? Nebojte se, nejste v tom sami. Už dnes totiž nastane květný superúplněk, který dokáže opravdové zázraky.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 07. 05. 2020 11:50

Superúplněk se vrací po dvou měsících. Naposledy tento jev, kdy je Měsíc na své oběžné dráze nejblíže k Zemi, nastal devátého března. Dnes v noci je na řadě květný superúplněk, během něhož bude Měsíc od Země vzdálený 356 909 kilometrů.

S úplňkem se k naší planetě „řítí“ i speciální energie, ale také emoce a vášně. Portál english.jagran.com dokonce uvádí, že s květným superúplnkěm nastanou zásadní změny v našich životech, které ovlivní i všechna znamení zvěrokruhu. Podívejte se, co nás čeká.

Beran

Pokud jste ve znamení berana, měli byste si překontrolovat své finance. Se svým partnerem nebo partnerkou proberte vaše tajemství a nezapomeňte ani na intimitu. Dejte si ale pozor na „zbytečné“ přátele a chraňte před nimi svou energii.

Býk

Pracujte na svém vztahu. Nebraňte se novým nabídkám, které souvisejí s vaší kariérou. Rovněž se otevřete svým blízkým a posilte pouto, které s nimi sdílíte.

Blíženec

Zaměřte se na svou kariéru, nenechte se nikým rozhodit a věnujte se svým povinnostem. Teď je ideální čas na to, abyste poznali nové lidi. Také byste ale měli ukončit toxické návyky ve vašich vztazích.

Rak

Cítíte to? Ve vzduchu je láska a je na vás, abyste ji našli. V práci se věnujte brainstormingu, nebojte se však projevit i své hravé .

Lev

Nechovejte se k nikomu hrubě, ostatní na vás totiž mohou reagovat citlivě. A pozor taky na váš osobní život, který nyní může vypadat nestabilně. Budete hledat klid a relax u milence?

Panna

Dávejte si pozor na to, jak se bavíte o svých přátelích. Pokud pracujete na nějakých projektech, zkuste je dokončit včas, díky čemuž pak budete mít více času na odpočinek. A taky na váš vztah, ve kterém se nyní mohou objevit některé nečekané skutečnosti.

Váhy

Zdá se, že prožíváte dobré období. S partnerem budete šťastní, a tak byste měli prohlubovat také vztahy s vašimi blízkými. Své profesní kontakty zase využijte k tomu, abyste se posunuli ve vaši kariéře. Jste kreativní, tak toho využijte.

Štír

Snažte se být autentičtí a použijte svou energii k tomu, jak se správně vyjadřovat. Díky úplňku vzroste vaše důvěra a dařit se vám bude i v milostném životě. Své standardy v něm určitě nesnižujte.

Střelec

Věnujte se projektům, které dávají vašemu životu smysl. Čerpejte podporu od přátel, jež za vámi stojí. Svého partnera pak požádejte o více prostoru pro sebe samé.

Kozoroh

Pokuste se ovládat sexuální energii v milostném životě. Také se snažte o pozitivní změny ve vaši práci, ovšem pozor na to, abyste neztratili někoho ze svých důležitých přátel. Ti ostatní vám zůstanou.

Vodnář

Vaše úsilí v práci se vám vyplatí a donese vás k novým výšinám. Pokud ve vašem vztahu panuje nějaké nedorozumění, tak mluvte se svým partnerem, abyste to napravili. Nezapomínejte ani na přátele.

Ryby

Říkejte pravdu a buďte autentičtí. Zároveň byste se měli zamyslet nad možnostmi, které máte ve své kariéře. Čas v domácí izolaci byste mohli využít i k videokonferencím.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články