Fešák Simon z Bridgertonových: Regé-Jean Page má hodně pestrou minulost

Fešák Simon z Bridgertonových: Regé-Jean Page má hodně pestrou minulost
Zdroj: se souhlasem Netflix
Regé-Jean Page se narodil v Londýně, dětství však strávil v Zimbabwe odkud pochází i jeho matka.Ve 14 letech se vrátil do Anglie. Po střední škole nastoupil na prestižní hereckou konzervatoř Drama Centre London.Volný čas si krátil v punkové kapele The Super Nashwan Kids. Pak se ale zaměřil na svou hereckou kariéru.Regé-Jean Page se považuje za romantika. Své soukromí si ale tají. Neví se ani, zda je zadaný.+ 3 fotky+ 4 fotky

Bridgertonovi jsou v současnosti nejúspěšnějším seriálem Netflixu. A to hlavně díky hereckému obsazení, z něhož vyčnívá Simon Basset v podání Regé-Jeana Page. Co bychom měli vědět o jedné z hlavních hvězd historického hitu?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 31. 03. 2021 17:00

Regé-Jean Page je britsko-zimbabwský herec. Od roku 2020 jej můžeme vidět v romantickém seriálu Bridgertonovi jako Simona Basseta, vévodu z Hastingsu. To ale není všechno, čím se Regé-Jean může pochlubit.

Mezi Zimbabwe a Anglií

Herec Regé-Jean nezapře britský původ, zejména díky svému akcentu. Jeho otec byl anglický kazatel, matka zase zdravotní sestra ze Zimbabwe. Narodil se v Londýně, ovšem po rozvodu rodičů zamířil do matčiny rodné země, kde zůstal až do svých 14 let. Vedle toho stihl žít prakticky po celém světě (Grenada, Austrálie nebo Švédsko), protože patří do široce rozvětvené rodiny. Pak se vrátil zpět do Londýna, aby tam nastoupil na střední školu.

Přestože se o herectví zajímal odmalička, rozhodnutí věnovat se mu naplno padlo až poté, co se přidal k National Youth Theatre. Dalším krokem bylo dostat se na prestižní konzervatoř Drama Centre London. Volné chvíle si však krátil něčím zcela úplně jiným. Zpíval v punkově laděné kapele The Super Nashwan Kids. Dodnes jsou některá jejich vystoupení na YouTube a nezní špatně. Sice se jim poměrně dařilo a dostali příležitost zahrát si v několika klubech, herectví ovšem nakonec zvítězilo nad hudbou. A dlouhé vlasy, které Regé-Jean nosil, vzaly také za své.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Regé-Jean Page (@regejean)

Tajemný romantik Regé-Jean

Tuto stránku své osobnost se nebojí přiznat. Romantika je krásná a potřebujeme ji co nejvíce,” řekl pro web EW. Spousta věcí je v zásadě romantických, jen o tom nevíme.”

O jeho osobním životě bychom toho v on-line prostoru moc nenašli. Soukromí si přísně střeží a není známo ani to, zda je single, nebo zadaný.

Agent 007

Díky roli v Bridgertonových si Page nemůže stěžovat na nedostatek práce. Kromě hlavní role v připravované filmové adaptaci hry na hrdiny Dungeons and Dragons se také šuškalo o tom, že by mu mohla být nabídnuta práce na dalším filmu o agentovi 007. Tyto povídačky se nakonec ukázaly být falešnými. Sám však považuje za poctu a kompliment jenom ten fakt, že to o něm někdo rozhlásil.

Nicméně svět velkého filmu je mu blízký. Krátce se objevil ve snímku Harry Potter a Relikvie smrti: 1. část a momentálně se chystá na velkolepý akční thriller The Gray Man, který budou i v Praze točit bratři Anthony a Joe Russovi. Ti se proslavili zejména sérii filmů Avengers. Pokud budete mít štěstí, možná brzo na Regé-Jeana narazíte osobně...

Zdroje informací:

Thethings.com: Regé-Jean Page: 10 things you didn’t know about the Bridgerton star

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články