Brad Pitt (59) vypadá znovu na třicet: Na natáčení s Georgem Clooneym zářil v monochromatickém outfitu

Brad Pitt (59) vypadá znovu na třicet: Na natáčení s Georgem Clooneym zářil v monochromatickém outfitu
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Už už se zdálo, že Hollywood přijde vlivem věku o svého největšího fešáka. Jenže všechno je jinak. Brad Pitt šel do sebe a v poslední době znovu vypadá na třicet. Stojí za tím nejenom zvýšená péče o zevnějšek, ke které se herec podle všeho uchýlil, ale také mladistvý až průkopnický módní styl. Brad Pitt se zkrátka nebojí experimentovat a to mu ubírá roky. Takhle se například objevil v únoru v ulicích New Yorku. Zde momentálně natáčí svůj nový film Wolves, v němž se znovu objeví po boku svého kamaráda George Clooneyho (na snímku).Zatím není jasné, zda Bradův outfit je součástí jeho role, nebo jde o hercovu soukromou iniciativu. Každopádně mu to sekne. A zřejmě si i během natáčení užije s Georgem spoustu legrace.+ 3 fotky+ 4 fotky

Ještě nedávno se zdálo, že krasavec Brad Pitt (59) už má nejlepší léta dávno za sebou. Jenže omyl! Blonďák s modrýma očima tento týden nadchl své fanoušky, když se v ulicích New Yorku objevil v outfitu, kterým by hravě strčil do kapsy o třicet let mladší módní fajnšmekry.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 15. 02. 2023 13:25

Ačkoliv New York momentálně žije týdnem módy, hrdina Dannyho parťáků si udělal v ulicích vlastní přehlídku. V přestávce mezi natáčením svého nového filmu Wolves, kde se znovu objeví po boku letitého kamaráda George Clooneyho (61), ho fotografové zachytili ve zdánlivě odrbaném outfitu v nenápadné bílé barvě. Přesto se bylo na co koukat!

Brad Pitt jako novodobý Justin Bieber

Svetr, který Brad Pitt oblékl, měl příjemně bílou až krémovou barvu, potrhané švy a díry kolem spodního lemu. Tento nepřehlédnutelný vršek zkombinoval herec s fleecovými kalhotami značky Jordan Craig, které notně připomínaly ty, jež nosí Šerpové při výstupu na Mount Everest. Červený akcent na jinak bílých kalhotách skvěle ladil s kabelou, kterou si šestinásobný otec nesl přes rameno, i bílými teniskami na nohou.

Monochromatický outfit rozbil Brad kromě kabely ještě černými slunečními brýlemi. A zapomenout nesmíme ani na mimořádně aktuální bucket hat, jež zdobil hercovu hlavu. Právě tímto módním kouskem evokoval hollywoodský bard o generaci mladšího zpěváka Justina Biebera (28), který tuto pokrývku hlavy s oblibou nosil na začátku milénia. Zatímco Pittův outfit působil značně ležérně a uvolněně, vlasy a vousy měl herec dokonale upravené, což působilo jako příjemný kontrast.

Brad Pitt se nebojí ani sukní či minišatů

Ač se můžeme jen dohadovat, zda šlo o dílo stylistů pro účely filmové role, jedno se exmanželovi Angeliny Jolie (47) upřít nedá. Průkopnické choutky v módě už v minulosti projevil víckrát a většinou se trefil do černého. Loni v létě například oblékl na německé premiéře filmu Bullet Train hnědou sukni. "Všichni jednou umřeme, tak si pojďme trošku pohrát," okomentoval tehdy svůj outfit pro Variety.

A nebylo to poprvé, co měl na sobě sukni. Ostatně, jak přiznal britské mutaci magazínu Vogue, sukně k mužům podle jeho názoru patří. A nejen sukně. V roce 1999 se idol ženských srdcí objevil na fotografiích v magazínu Rolling Stone hned v !pěti! různých minišatech. Jeho pověsti miláčka opačného pohlaví to ale nijak neublížilo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 🥀Retro Archive🥀 (@retroarchive_)

Brad Pitt je ovšem mužem mnoha tváří. Že nepatří do starého železa a nehodlá se vzdát ani své image lamače dívčích srdcí, dokázal na lednovém předávání Zlatých glóbů, kde se předvedl v elegantně střiženém smokingu s blonďatými vlasy apartně sčesanými dozadu, přičemž jeden z pramenů si nechal hravě poletoval nad čelem, jak jsme na to byli zvyklí z devadesátých let. A našel se jen málokdo, koho by hercův look neoslnil...

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

People.com

Edition.cnn.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články