Fran Drescher jako chůva k pohledání: Zažila brutální znásilnění a vzala si gaye. Přesto zůstává optimistkou

Fran je kočka i v šedesáti!
Fran Drescher jako chůva k pohledání: Zažila brutální znásilnění a vzala si gaye. Přesto zůstává optimistkouFran Drescher jako chůva k pohledání: Zažila brutální znásilnění a vzala si gaye. Přesto zůstává optimistkouFran Drescher jako chůva k pohledání: Zažila brutální znásilnění a vzala si gaye. Přesto zůstává optimistkouFran Drescher jako chůva k pohledání: Zažila brutální znásilnění a vzala si gaye. Přesto zůstává optimistkou+ 1 fotka+ 2 fotky

Fran Drescher (60) se proslavila rolí Fran Fine v seriálu Chůva k pohledání. Život jako peříčko ale rozhodně neměla. V roce 1985 byla brutálně znásilněna a o pár let později prodělala rakovinu dělohy. Její oporou jí po celou dobu byl její exmanžel, který se netají svojí homosexuální orientací.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 21:42

Fran Drescher je americká herečka pocházející z New Yorku, z Queensu. Svůj židovský původ nezapře. Dále je poznatelná podle hlasového projevu, který jí jde zřejmě jenom skrze nos, jinak se její intonace a barva hlasu nedá vysvětlit. Krásná byla odjakživa. V roce 1973 vyhrála druhé místo v soutěži Miss New York Teenager.

O pár let později si vzala svého manžela Petera Marca Jacobsona, kterého potkala na vysoké škole. Bylo jí jen 21 let. Jacobson byl talentovaný režisér a producent, a tak napsal pro svojí manželku seriál Chůva k Pohledání. Role chůvy Fran Fine, která se stará o ovdovělého broadwayského producenta a jeho tři děti, ji vystřelila do hvězdných výšin.

Dále se objevila v seriálu Manžel k pohledání, který vypráví o jejím manželství s gayem nebo film Kosmetička a zvíře, kde působila i jako výkonná producentka. V roce 2010 dokonce začala vysílat pro Fox Television svoji talk show s názvem "The Fran Drescher Tawk Show".

 S Jacobsonem se později rozvedla, jelikož se jí přiznal k homosexuální orientaci. Žádné děti spolu neměli. Vztah mají ale dodnes velmi vřelý. Franin současný manžel je Shiwa Ayyadurai.

Život rozhodně jednoduchý neměla. V lednu 1985 se jí do domu v Los Angeles vloupali dva ozbrojení lupiči, a jeden z nich znásilnil Fran i její kamarádku. Drescher se z toho vzpamatovávala dlouho a trvalo roky, že se s tím svěřila v médiích. Se svěřením se ostýchala i u rakoviny dělohy, kterou prodělala v roce 2000. Píše o tom ve své druhé knize Cancer Schmancer. Snad už teď bude vše jen dobré. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články