Předpovědi pro rok 2022: Podle Baby Vangy a Nostradama nás nečeká nic dobrého

Předpovědi pro rok 2022: Podle Baby Vangy a Nostradama nás nečeká nic dobrého
Zdroj: Wikimedia Commons, Пакко, CC BY-SA 3.0/Aimé de Lemud, Public domain/koláž Lifee

Rok 2021 utekl jako voda a za dveřmi je ten s číslem 2022. Měli bychom se na něj těšit, nebo se ho obávat? Podívejme se na to, co předpověděli dva největší proroci historie – Baba Vanga a Nostradamus.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 27. 12. 2021 11:00

Nostradamus byl povoláním lékař, proslul ale jako věštec. Někteří lidé jej hájili, jiní odsuzovali, na vině byly zřejmě jeho nejednoznačné výklady budoucnosti. Baba Vanga se naopak těšila značné popularitě, byla navíc považována za morální autoritu. K věšteckým schopnostem přišla během jedné bouře, kdy oslepla. Pro radu si k ní chodili i vysocí komunističtí činitelé, čímž vlastně popírali svůj materialistický pohled na svět.

Nostradamus a třetí světová válka

Lidé, kteří se zabívají Nostradamovým proroctvím, měli údajně z jeho čtyřverší rozluštit, že v roce 2022 dojde k velkému vojenskému konfliktu, čili ke třetí světové válce. Iniciátorem bude jistý “východní král”, který si bude chtít uzurpovat moc v celé Evropě. Tato událost je v Nostradamových spisech uvedena hned dvakrát, ale jako obvykle bez konkrétního data. To musí badatelé vydedukovat sami.

Víme ještě to, že řetězci neblahých událostí, jenž vyústí v mezinárodní konflikt, bude předcházet “přiblížení vesmírného tělesa k Zemi". Až se tak stane, Evropu údajně napadnou Číňané. Ale i tak se na to nemůžeme spoléhat, nebo tomu stoprocentně věřit. V Nostradamově době bylo kupříkladu Rusko považováno za severskou mocnost. Dnes patří mezi východní státy. Nenapadne nakonec Evropu Putin?

Baba Vanga a rok 2022

Ani Baba Vanga nepředpověděla pro rok 2022 nic hezkého. Mělo by dojít na přírodní katastrofy, velké zemětřesení a následné tsunami. To má potvrzovat její predikce, že v několika asijských zemích dojde k intenzivním záplavám.

A jako by nestačilo, že se musíme potýkat s covidem. Příští rok by podle Vangy měl tým vědců objevit na Sibiři smrtelný virus, který byl až doposud zmrazený. “Oživit” jej mají nezvratitelné změny klimatu. Máme očekávat další celosvětovou pandemii?

Mimozemšťané, sucho a hladomor

Pitná voda je pro většinu obyvatel planety zcela normální věc. V roce 2022 by jí ale měl být akutní nedostatek. To by mohlo vést k politickým konfliktům mezi zeměmi. Mají předpovědi pravdu? Víme o extrémním suchu v Brazílii a nedostatku pitné vody na Blízkém východě, který ohrožuje miliony lidí.

Nedávno jsme tady měli kometu, příští rok by měli mimozemšťané k Zemi vyslat asteroid s podivným názvem Oumuamua. Že by předvoj invaze? V Indii zřejmě budou mít úplně jiné starosti. Teploty se mají vyšplhat až k padesáti stupňům a kobylky prý spasou veškerou úrodu, což způsobí hladomor. Ještě pořád si myslíte, že rok 2021 byl nejhorším v historii?

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Nostradamus, Baba Vanga 

Bolavip.com: Baba Vanga’s scary predictions for 2022 

Anomalien.com: Nostradamus’s Prediction Of World War III Discovered 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články