Erotický horoskop na víkend: Kdo se potká s fešným kolegou a koho čeká bouřlivé zakončení večírku?

sexy, žena
Zdroj: Unsplash

Hvězdy jsou tento víkend skutečně štědré! Podívejte se, jaká dobrodružství čekají vybraná tři znamení zvěrokruhu. Kdo se náhodně potká s kolegou z práce a kdo bude odcházet z oslavy s jasnými plány?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 01. 2022 07:00

Jaký bude první lednový víkend a komu věstí postelové dobrodružství? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která by si měla připravit dostatek energie.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Stereotyp nechte za dveřmi, tentokrát se budou dít věci! Lákat vás bude hlavně orální a anální sex, kterému se většinou spíše vyhýbáte. To dostane vašeho partnera do varu a bude ochotný zkusit to, co by normálně také nezkusil. Pokud máte děti, pošlete je na tenhle víkend k babičce. Soukromí se vám bude hodit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte si pozor na mimomanželské choutky, protože se zdá, že ten kolega z druhého oddělení vám zkrátka nedá spát. O víkendu budete mít příležitost se s ním potkat, važte však pečlivě! Ta chuť zakázaného ovoce vás totiž až příliš láká. Nicméně vězte, že vše je atraktivnější, pokud je to nedostupné.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tentokrát vás překvapí partner, který bude mít sexuální apetit, jaký nepamatujete! Možná, že jste pozvaní na oslavu, ze které se vrátíte mírně v náladě a začnete skutečné postelové tornádo. Několikrát si to zopakujete, a pak padnete únavou. Nezní to jako víkend, o kterém jste už dlouho snili?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články