Emil (36): Chtěl jsem milenku poslat k šípku, ale pak vytáhla naše fotografie a začala mě vydírat

Emil (36): Chtěl jsem milenku poslat k šípku, ale pak vytáhla naše fotografie a začala mě vydírat
Zdroj: Unsplash

Emil si po nástupu do nové práce začal s mladičkou Oxanou. Byla pro něj něčím novým, a tak nepřemýšlel nad následky. Když jednou milenku z rodinných důvodů odmítl, začalo vydírání. Chtěl poměr raději ukončit, ale i to se ukázalo jako problém. Oxana chce za své mlčení peníze.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 06. 2022 12:00

Když jsem nastoupil do nového zaměstnání, neměl jsem ponětí, co všechno zažiji. Začal jsem udržovat poměr s mladou sekretářkou Oxanou (23). To, že to bylo šlápnutí vedle, jsem zjistil až ve chvíli, kdy mě začala vydírat. Pokud neudělám to, co chce, řekne o nás mojí ženě.

Začal jsem udržovat milenecký poměr

Totálně jsem se nechal zblbnout mladou sukní. Oxana se mě jako nového zaměstnance ujala a pilně se mi věnovala. Líbila se mi od první chvíle. Dlouho jsem vedle sebe neměl tak sexy mladou ženu! I když věděla, že mám doma manželku a dvě malé děti, svedla mě. Nemohl jsem se tomu bránit. Náš poměr začal už po několika týdnech.

Nikdy jsem do práce nechodil tak rád, jako tehdy. Neřekl bych, že šlo vyloženě o lásku. Zkrátka mě ohromila mladá krev a byla to živá voda do mého stereotypního života. Nevadilo mi lhát manželce a vymýšlet si dlouhé pracovní večery ve firmě. Každý večer jsem usínal s myšlenkou na rajcovní Oxanu.

Kolikrát jsme se milovali v práci na toaletách či ve skladu. Ten adrenalin se nedá ani popsat. Mocně mě vzrušoval pocit, že to děláme v práci. Po čase to Oxaně přišlo málo, a tak jsme jezdili do hotelu. Někdy to bylo o kejhák, protože jsem doma řekl, že jsem na firmě, a přitom jsem byl s mladou roštěnkou na hotelovém pokoji.

Přerostlo mi to přes hlavu

Celé se to zvrtlo asi před třemi měsíci. Oxana chtěla, abychom na víkend odjeli k ní na chalupu. Jenže doma mě čekala velká rodinná oslava. Oxaně jsem musel říct ne. A bylo zle. „Pokud nepojedeš, asi se přijdu na oslavu podívat," začala mě vydírat. „No tak, jednou jsem řekl ne. To bys mi přece neudělala," snažil se ji udobřit.

„Možná by se tvoje žena ráda podívala na nějaké fotky, co myslíš?" pronesla zlověstně a vytáhla z kabelky obálku. „To přece nemůžeš..." zděsil jsem se. „Ne? To se ještě uvidí. Pojedeš se mnou na tu chalupu?" zeptala se ještě jednou, aby mi ukázala, kdo je na koni. Manželce jsem se vymluvil, ale nadšený jsem z toho nebyl. Byla hodně smutná.

Víkend na chalupě jsem si vlastně ani moc neužil. Pořád jsem myslel na to, co asi dělá moje rodina. Přemítal jsem nad tím, že už je možná na čase poměr ukončit. Před odjezdem jsem Oxaně řekl, že je konec. „Konec? Jen tak? Za koho mě máš," usadila mě zpět do křesla. „Konec bude, až řeknu já, ne ty."

Chtěl jsem poměr ukončit, ale milenka mě vydírá

„Pokud ti teče do bot, nějak se domluvíme," nadhodila a já pochopil, že to nebude jen tak. A pak naznačila, že půjde o peníze. Podala mi papírek s částkou, kterou po mě chce za mlčení. „Cože? Tolik? Kde to mám vzít?" zděsil jsem se. „To nechám na tobě. Do týdne přines alespoň půlku a žena se nic nedozví," pronesla a já se slušně zapotil.

Nějaké peníze sice mám, ale když je dám Oxaně, určitě se žena bude ptát, na co jsem je použil. Totálně jsem se do toho zamotal. Kvůli nemanželskému sexu mi teď hrozí rozpad rodiny. Pokud moje žena něco nesnáší, je to lež. A já poslední měsíce nedělal nic jiného, než lhal od rána do večera. Možná bych měl začít mluvit pravdu. Už teď ale vím, že manželka mi nevěru nikdy neodpustí. A tak se s Oxanou raději scházím dál a doufám, že ji časem omrzím.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články