Judita (25): Neznámá žena v parku mi prozradila, co mě čeká. K mé smůle se nemýlila

Judita (25): Neznámá žena v parku mi prozradila, co mě čeká. K mé smůle se nemýlila
Zdroj: Pixabay

Už tomu bude deset let, co Judita v parku narazila na neznámou ženu. Ta jí vyvěštila z ruky budoucnost. Řekla jí, že bude muset projít třemi zkouškami, než najde toho pravého. Dvě už má Judita za sebou. Čeká na třetí, a pak už snad bude šťastná.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 12. 2021 15:00

Bylo mi patnáct let, když jsem se pozdě večer vracela domů z diskotéky. Zkrátila jsem si cestu přes park, kde jsem zahlédla sedět na lavičce neznámou ženu. Řekla mi něco, co se o pár let později začalo naplňovat.

Cizí žena mi předpověděla tři těžké zkoušky

Byla jsem vždycky poslušné dítě. Když rodiče řekli, abych byla v deset doma, raději jsem přišla už v půl desáté. Tak moc jsem nechtěla zklamat jejich důvěru. Toho večera jsem šla domů sama, kamarádky měly večerku později než já. Nasadila jsem si tedy sluchátka a vydala se přes park.

Byl sice v té tmě trochu strašidelný, ale mně to nevadilo. Zhruba v polovině cesty jsem si všimla, že na jedné z laviček sedí starší žena. Byla celá zahalená. Z tváře jí byly vidět jen oči. ,,Dobrý večer, proč tady sedíte tak sama v takové zimě?“ zeptala jsem se. ,,Čekám tu na tebe,“ pronesla tiše. ,,Na mě? My se známe?“ zajímalo mě.

,,Dej mi ruku, dítě. Řeknu ti, co tě čeká,“ pronesla místo odpovědi a já jí ukázala dlaň. Ledovým prstem jezdila po čáře života. ,,Budeš mít velkou smůlu na muže. Čekají tě tři těžké zkoušky, než najdeš toho pravého,“ pronesla a podívala se mi do očí. ,,Jak to víte?“ zajímalo mě. ,,Vidím to,“ hlesla.

Její slova se začala naplňovat

Dostala jsem strach. Beze slova jsem se zvedla a odešla. Když jsem se za pár okamžiků ohlédla, žena už byla pryč. Druhý den jsem si na ni ještě vzpomněla, ale její věštbu jsem brzy vypustila z hlavy. Postupem času, jak jsem dospívala, jsem narážela na podivné muže. Jeden mě často sledoval. Čekal na mě před prací a pořád mě špehoval.

Nikomu jsem se s tím nesvěřila, což byla chyba. Jednou si na mě totiž počkal v podchodu, kde se mě pokusil znásilnit. Vyrušil ho kolemjdoucí, který mi pomohl. Muž utekl a už se nikdy neukázal. Po této zkušenosti jsem začala být vůči mužům nedůvěřivá. Žádného jsem si nechtěla pustit k tělu. Bála jsem se jich.

Miloš se ale nenechal odbýt. Pořád mě uháněl a dokazoval mi, že mě má rád. Rozhodla jsem se zariskovat a navázat s ním vztah. Když mě měl tam, kde potřeboval, začal mě terorizovat. Nemohla jsem sama na krok, dělal mi žárlivé scény, manipuloval se mnou. Když jsem ho chtěla opustit, vyhrožoval, že si něco udělá.

Mám před sebou poslední překážku

Jednoho dne udělal chybu, která mi pomohla od něj utéct. Přestěhovala jsem se do jiného města, abych ho už nikdy nemusela potkat. Navíc jsem si vzpomněla, co mi tehdy řekla ta žena v parku: ,,Čekají tě tři zkoušky, než najdeš toho pravého.

Mám před sebou tedy ještě jednu, než naleznu své štěstí. Jsem připravená překonat i tu poslední. Nevím, kdo byla ta žena a jak věděla, co se mi v budoucnu stane, ale díky ní tuším, co mě čeká. Pokud to zvládnu, měla bych konečně potkat toho pravého.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články