Vláďa (35): Jsem ve strašném průšvihu. Zamiloval jsem se do někoho, koho nemůžu mít

Vláďa (35): Jsem ve strašném průšvihu. Zamiloval jsem se do někoho, koho nemůžu mít
Zdroj: Freepik

Vláďa svoji tchyni trpěl jen kvůli své ženě. Když Věrčinu maminku opustil manžel, na nějaký čas se odmlčela. Jednoho se u nich ukázala a on se nestačil divit, jakou změnou prošla.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 10. 2021 10:00

S manželkou Věrkou (33) vychováme tři děti. Žijeme v bytě, který jsme si před časem koupili. Oba máme práci, jež nás slušně uživí. Není zkrátka nic zásadního, co by mi chybělo. Pohled na můj život mi nedávno změnila tchyně, se kterou jsem nikdy neměl moc dobrý vztah.

Tchyni jsem trpěl jen ze slušnosti

Jak to bylo možné, kontaktu s Martou (57) jsem se vyhýbal. Na můj vkus to byla panovačná ženská, která ze všeho nejlíp uměla pomlouvat. Roznášela drby napříč městem. Nechtěl jsem s ní být nikterak spojován, což se mi nedařilo. Vždycky, když k nám měli s Lubomírem přijít, protáčel jsem panenky.

Byly to přesně ty návštěvy z povinnosti, kdy se kladou nesmyslné otázky. Všichni se přetvařujeme, přitom jedním okem sledujeme hodinky a modlíme se za konec setkání. Věrka mi pak obvykle vynadala, proč nemůžu být na její maminku milejší. ,,Tak nemá rýpat. Chudák tvůj táta, že to musí pořád snášet,“ lamentoval jsem nad jejím chováním. ,,Doufám, že nebudeš časem jako ona, to bychom si nerozuměli,“ dodal jsem.

Čas od času jsem zašel s Lubomírem na pivo. Při našem posledním setkání mi přišlo, že je vyrovnanější než obvykle. Vyzařovala z něj spokojenost, kterou jsem u něj roky neviděl. ,,Děje se něco? Vypadáš nějak jinak,“ zajímal jsem se.

Jednou u nás zazvonila a byla úplně jiná

Příčinu jeho změny mi ale měla vysvětlit až Věrka. ,,Neříkal ti táta něco?“ přiběhla hned ke dveřím. ,,Teď mi volala máma. Táta požádal o rozvod a ona je na dně,“ skočila mi kolem krku. Mě v duchu napadlo jediné: ,,Dobře jí tak.“ Nahlas jsem to ale neřekl a předstíral, že s Věrkou soucítím. Proč se rozešli, jsme se nedozvěděli. Lubomír to držel pod pokličkou.

Marta se na dlouho odmlčela. Nejezdila k nám, jen si volala s dětmi. Nechtěla vidět ani Věrku. Tvrdila, že potřebuje čas. Mně to vyhovovalo, protože jsem tu ježibabu neviděl krásné tři měsíce.

Jednoho dne u nás někdo zazvonil. Byl jsem zrovna sám doma. Čekal bych kohokoliv, jen ne Martu. Když jsem otevřel dveře, nestačil jsem se divit. Marta byla oblečená v sexy kostýmku. Zjevně měla novou barvu vlasů. Snad poprvé jsem si všiml, že je namalovaná. Zkrátka a dobře – seklo jí to. Pozval jsem ji dál. Byla jako vyměněná. Vtipná, přátelská a nepočastovala mě jediným rýpancem. ,,Zajdeme spolu na oběd, co říkáš?“ pronesla mezi řečí a já žasl, co se s ní stalo.

Panuje mezi námi erotické dusno

Strávili jsme spolu úžasné odpoledne plné významných pohledů. Chvílemi jsem zapomínal, že je to matka mé ženy. Bral jsem to spíše tak, že sedím úplně s někým jiným. S někým, s kým je mi víc než dobře. Doprovodil jsem ji domů a cítil se nejistě. ,,Tak brzy na viděnou,“ usmála se na mě a smetla mi smítko z ramene. Dostal jsem chuť se s ní pomilovat.

Další setkání probíhalo ve stejném duchu. Marta mi ukázala svou druhou tvář a zcela mě uchvátila. Nedávno mě pozvala do divadla. V přítmí mi v jednu chvíli sáhla na stehno a já vzrušením zasténal. Věrka je mi vděčná, jak se její matce věnuji, ale mě začínají dohánět výčitky svědomí. Já se totiž do tchyně zamiloval. Učarovala mi a já se bojím, kam až to nechám zajít. Příští týden ji vezu do lázní. Další chvíle, kdy budeme sami dva. Snad se dokážu ovládnout.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články