Průhledné modely z Oscarů: Eva Longoria odhalila nohy, Rihanna těhotenské bříško a Lady Gaga pozadí

Průhledné modely z Oscarů: Eva Longoria odhalila nohy, Rihanna těhotenské bříško a Lady Gaga pozadí
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Na předávání Oscarů zvolila Eva Longoria zářivé šaty s hlubokým výstřihem od Zuhaira Murada.Herečka Eva Longoria posléze na Vanity Fair večírku odhalila celé nohy v průhledném modelu také z dílny libanonského návrháře Zuhaira Murada.Sharon Stone v nádherné žluté róbě značky Dolce&Gabbana.Salma Hayek ve flitrovém modelu Gucci. + 8 fotek+ 9 fotek

Slavnostní večer předávání filmových Oscarů opět přinesl jedinečnou příležitost vynést ty nejkrásnější šaty z dílen módních tvůrců a nenechala si ji samozřejmě ujít celá řada známých tváří. Herečka Salma Hayek dorazila v doprovodu patnáctileté dcery Valentiny, zpěvačka Lady Gaga zase předvedla dokonalé pozadí. Které róby vzbudily největší poprask?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 13. 03. 2023 13:15

Ceny jsou rozdány, hollywoodský večer roku 2023 je za námi. Ohlédněme se za nejkrásnějšími módními kreacemi, které letos ovládly slavnostní předávání Oscarů. Hvězdy filmového a zábavního průmyslu je tentokrát vynesly na netradičně zbarvený koberec v odstínu béžové. Komu to na něm, bez ohledu na barvu, neskutečně slušelo a kdo spíše způsobil rozruch?

Oscarový večer ovládly transparentní prvky a materiály

Tentokrát se společenská přehlídka úchvatných modelů nesla v duchu návratu ke kořenům. Výstřelků a extravagance přinesl večer až nezvykle pomálu, zato byla k vidění klasická velkolepá podívaná a po několika divočejších letech to vypadá, že se vše vrací do starých kolejí, a to i na poli slavnostní módy.

Stejně jako nedávná slavnostní defilé, i oscarový večer z velké části ovládly transparentní prvky a materiály. A jejich obliba, zdá se, ještě narůstá. Hvězdy po nich sahaly nejen pro modely na slavnostní večer, často se objevovaly i na následné Vanity Fair Party, která neodmyslitelně patří k oscarovým večerům a dává příležitost předvést se i v odvázanější kreaci než při předávání cen.

Hvězda Zoufalek vsadila na průhledný look

Herečka Eva Longoria šla s kůží na trh už při slavnostním večeru, kdy sáhla po světlých šatech ve stylu art deco z dílny libanonského návrháře Zuhaira Murada. Ty zdobí nepřehlédnutelný hluboký výstřih a oslnivá záplava flitrů a krystalů. Eva je navíc doplnila diamantovými náušnicemi a prstenem Chopard.

Model, který herečka zvolila pro následnou Vanity Fair Party, sice působí mnohem méně okázale, jeho kouzlo ale tkví v záplavě průsvitného tylu v kombinaci s odvážně střiženým vykrojeným živůtkem. A tahle sedmačtyřicetiletá kráska si  sexy modely rozhodně stále může dovolit!

Salma Hayek představila blonďatou dceru

Herečka Salma Hayek vyvedla na (ne)červený koberec mladičkou dceru Valentinu, která sice se zesvětlenými vlasy vypadá, jako by mnoho genů po mamince, uhrančivé brunetce, nepodědila, opak je ale pravdou. Patnáctiletá dívka i její slavná maminka zazářily bok po boku v šatech Gucci, krásně sladily i jejich materiály a barvu. Salma předvedla flitry posetou róbu v měděném odstínu, který jde hispánské krásce k pleti, její dcera si vybrala slušivý tón rudé a korzetový střih.

Třpytu zůstala Salma věrná i na následné afterpárty. Pro tuto příležitost ale sáhla po šatech se stříbřitými odlesky zdobených krajkou. Její dcera pak doplnila společný look romantikou v podobě pudrově růžové záplavy plisé, která podtrhla její křehkost a dívčí vzhled.

V hlavní roli nepřehlédnutelné detaily

Kamínky a třpyt oslovily při letošní volbě róby i herečku Jamie Lee Curtis. Ta vybrala flitry a krystaly osázený transparentní model v barvě šampaňského z dílny italského dua Dolce&Gabbana. Strohý střih s jednoduchými liniemi a dlouhými rukávy perfektně doladil krátký "chlapecký" sestřih vlasů, který je pro Jamie již léta typický.

Kůže na kůži. Těhotná Rihanna předvedla sexy průstřihy

Nebyla by to Rihanna, kdyby nedala patřičně na odiv svůj požehnaný stav. Pro slavnostní večer ale nesáhla po provokativní prvoplánovosti a předvedla jednoduchý, přesto velmi nápaditě střižený model Sheer Alaïa kombinující kůži a transparentní textilii. Nesměly chybět provokativní průstřihy, které ukázaly alespoň v náznacích skutečnou kůži – a rovnou na zadečku. Impozantní vlečka netradičně vyvedená v kůži pak šatům dodala potřebný haute couture efekt nutný pro takto významný moment.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený MTV (@mtv)

Lady Gaga za dámu. Alespoň zepředu

Pozadí stálo v popředí také u dalšího modelu večera. Postarala se o to již tradičně zpěvačka Lady Gaga, která se předvedla v modelu z nové kolekce Versace s netradiční modelací na zadním díle. Ta díky posunuté pasové linii a kombinaci transparentního tylu a saténu dává prostor vyniknout právě jejímu zadečku. Na přehlídkových molech model z nové kolekce nedávno představila modelka Gigi Hadid.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články