Troje nejkrásnější šaty ze SAG Awards: Zendaya v růžích, Emily Blunt v rudé a recyklovaný model Cate Blanchett

Troje nejkrásnější šaty ze SAG Awards: Zendaya v růžích, Emily Blunt v rudé a recyklovaný model Cate Blanchett
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Cate Blanchett v šatech Armani Privé, které byly ušity na míru z modelu, který herečka vynesla na červený koberec v roce 2016.Krajky pocházejí ze šatů, které herečka vynesla už dvakrát, a to v letech 2014 a 2018. Cate zdobily na SAG Awards také prsteny od značky Louis Vuitton.Tajemství hereččiných šatů vyzradila na Instagramu její stylistka Elizabeth Steward. Takto vypadaly, když je měla poprvé na sobě v roce 2014 při Zlatých glóbech.Herečka Emily Blunt oblékla červené šaty poseté květy od značky Oscar de la Renta.+ 3 fotky+ 4 fotky

Sezóna předávání filmových cen je v plném proudu a ještě než přijdou na řadu Oscaři, rozdělovaly se v Kalifornii ceny za nejlepší filmové a televizní výkony SAG. Podívejme se společně na tři nejkrásnější modely z červeného koberce.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 27. 02. 2023 12:31

Ze záplavy nádherných modelů jsme vybrali tři uznávané herečky, jejichž šaty nám přišly nejunikátnější a vysloužily si také nejvíce pozornosti. 

Zendaya má na růžích ustláno

Hvězda seriálu Euphoria, za který byla ten večer i nominována, na červeném koberci rozhodně zazářila. Zendaya dorazila na SAG Awards v haute couture róbě značky Valentino. Hedvábné šaty byly posety 190 růžemi a barva baby pink dodala herečce na romantičnosti. 

Korzetové šaty s dramatickou vlečkou doplnila diamantovými šperky značky Bulgari a make-up byl laděn do jarních světlerůžových odstínů.

Cate Blanchett nechala sešít dvoje šaty dohromady

„Kdo oblékl na míru šité šaty Giorgio Armani s krajkou ze šatů vynesených v letech 2014 a 2018? Cate Blanchett!“ píše na Instagramu stylistka Elizabeth Stewart. Ta také herečce k recyklovanému modelu vybrala výrazné prsteny značky Louis Vuitton. 

Cate Blanchett je jednou z těch, kterým nevadí obléknout jedny šaty opakovaně. Krajkový model Armani měla poprvé na sobě v roce 2014 na Zlatých glóbech a podruhé během filmového festivalu v Cannes v roce 2018. Krajka se jí tak líbila, že se stala základem i pro letošní model, který byl v základu posetý flitry. Podívejte se do galerie na recyklovaný i původní model. 

Emily Blunt v sexy šatech s romantickým nádechem

Na SAG Awards zavítala i herečka Emily Blunt, která ladila s červeným kobercem barvou své róby. Šaty typu bandage byly částečně průhledné, ale ne tak, jak tomu bývá na předávání hudebních cen, kde se ukazuje hlavně nahá kůže. Model pochází z dílny značky Oscar de la Renta a barvou i střihem je velice svůdný, ovšem na romantickou notu zde brnká růžové květinové vyšívání.

Emily doladila model výrazným šperkem značky Bulgari a zářivým make-upem, kterému nechyběla červená rtěnka.

Podívejte se, jak to dámám na předávání cen slušelo. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články