Muži a věrnost: 3 znamení horoskopu, která jsou nejvěrnější

Muži a věrnost: 3 znamení horoskopu, která jsou nejvěrnější
Zdroj: Pixabay.com
VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.): Vodnáři milují svobodu, jsou rádi středem pozornosti, touží po obdivu a zážitcích. Často jdou z náruče do náruče. Ve vztahu bývají věrní, ale pokud se jim nedostává pozornosti, mnohdy podlehnou lichotkám a skončí v cizí náruči.RYBY (21. 2. – 20. 3.): Citlivé znamení, které má silné morální zásady. Ryby patří ke stabilním partnerům, dokáží se pro vás obětovat. Nevěry se u nich nemusíte příliš obávat, protože moc dobře vědí, že kdyby skončily v cizí posteli, nedokážou pak s výčitkami svědomí žít.BERAN (21. 3. – 20. 4.): Berani jsou velmi upřímná znamení, mají sklony k romantice, ale dokáží i střídat partnery jako ponožky. Málokdy se však u nich setkáte s tím, že by byli nevěrní! Pokud se totiž zamilují, vykašlou se na vztahy na jednu noc!BÝK (21. 4. – 21. 5.): Když se Býci "zabejčí", jdou si tvrdě za svým a dají tomu všechno! To platí i pro vztahy, takže u Býků se nemusíte příliš bát, že by vás podráželi a chodili si užít jinam. Nevěra je pro ně zpravidla něco naprosto zakázaného!+ 8 fotek+ 9 fotek

Chcete vědět, zda je váš nový objev jedním z věrných znamení zvěrokruhu, a zda má tedy vůbec cenu vaše poslední rande opakovat? Napovědět vám může horoskop.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 25. 01. 2021 07:18

Výroky jako „chlapi chtějí jen jednu věc“ a „chlapi jsou všichni stejní“ určitě posloucháte znovu a znovu. Zejména pak od kamarádek, které už byly někdy zrazeny a podvedeny. Jenže všichni muži nejsou stejní, což nám koneckonců ukazují právě znamení zvěrokruhu. Muži narození v těchto třech znameních totiž zpravidla zůstávají věrní.

Muži ve znamení Kozoroha

Pokud muži Kozorozi zrovna nepracují v kanceláři přesčas, s největší pravděpodobností tráví čas s přáteli, věnují se svým koníčkům nebo osobnímu rozvoji. Nestojí jim za to plýtvat časem kvůli nějaké jiné ženě, veškerou energii vkládají do budování své kariéry, do nových znalostí a zkušeností. Může se stát, že Kozoroh přijde domů později, ale pravděpodobně to nebude kvůli jiné ženě.

Muži ve znamení Raka

Muž ve znamení Raka bývá velmi citlivý. I když někdy předstírá, že je silný „macho“ chlap, ve skutečnosti je zranitelný a má citlivé jádro, které se jen snaží chránit. A protože má strach, že mu aférka spíše ublíží, většinou se neodvažuje ji sám iniciovat.

Muži ve znamení Vodnáře

Muži Vodnáři jsou ze dvanácti hvězdných znamení nejvíce zrozeni pro vážný vztah. Potřebují prostě pevné partnerství. Zatímco v každodenním životě dokazují, že jsou připraveni bojovat a riskovat, aby dosáhli svých cílů, v soukromém životě mají tendenci hledat kotvu, která je přidrží a poskytne jim jistotu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články