Svalnatec, nebo génius? Přinášíme vám přehled mužů, které nechcete potkat

Někteří muži za to prostě nestojí.
Zdroj: Pixabay
Samozvaný génius všechno ví a všechno zná.Sobec vám nebude nikdy naslouchat, ať mu budete říkat cokoli.Věřte, že o žárlivce nestojíte. Bude vám akorát komplikovat život.Na svalnatce narazíte nejspíše ve fitku.+ 1 fotka+ 2 fotky

Na světě je spousta typů mužů, které můžete potkat. Na některé z nich si dejte obzvláště pozor. S těmi by vám totiž ve vztahu dobře nebylo. Možná na začátku budete mít růžové brýle, ale pak si uvědomíte, že by bylo daleko lepší si s nimi nic nezačínat.

Redaktor
Redaktor 08. 04. 2018 09:31

Svalnatec

Na svalnatce narazíte nejspíše ve fitku, kam si každý den chodí dávat do těla. O svoji muskulaturu se budou starat velmi poctivě. Jen dejte pozor, aby se ten váš neobdivoval příliš.

Génius

Všechno ví a všechno zná. Váš názor nepřijímá a vždycky má pravdu. Dá se s ním jen velice těžko dohodnout. Když si chcete prosadit svou, musíte se sakra snažit.

Samotář

Pokud jste společenský typ, samotáře si nenabrnkávejte. Jednou za čas totiž bude chtít odjet na ryby a trávit čas jen bez vás a vy pro to nebudete mít pochopení.

Žárlivec

Věřte, že o žárlivce nestojíte. Bude vám akorát komplikovat život. Skončily by vám mejdany s kamarádkami i sedánky s kolegyněmi, nehledě na to, že byste musely neustále ohlašovat, kde právě jste.

Sobec

Sobec vám nebude nikdy naslouchat, ať mu budete říkat cokoli. Poslouchá totiž jen sám sebe a vy jste mu úplně lhostejná, takže od něj dejte rychle ruce pryč.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články