Ženatý milenec: Lze vůbec čekat růžovou budoucnost?

Ženatý milenec: Lze vůbec čekat růžovou budoucnost?
Zdroj: Unsplash
"Tak dneska si pustíme film doma". Slova manželky jsou rozhodující, romantiku od milého proto nečekejte.Pro váš protějšek budete příjemným povyražením.Romantické výlety však nečekejte. Pokud si oba dva nelibujete v adrenalinu.Svatba? Na tu zapomeňte.+ 2 fotky+ 3 fotky

Tento typ vztahu by měl být tabu. Život je ale nevyzpytatelný a někdy nás zkrátka přivede do situace, která nastane úplnou náhodou a vyústí jinak, než bychom si přály. Lásce se nedá poručit, v tomto ohledu ale buďte krutá a všechny city umlčte. Byla byste poté jen více nešťastná.

Redaktor
Redaktor 15. 11. 2018 18:51

Váš partner (i když je otázkou, zda se vůbec partnerem nazývat dá, když u plotny stojí jiná) má nejspíše se svou stávající ženou krizi. Nebo mu něco chybělo a u vás to našel. Vy jste si vědoma rizika, které podstupujete, ale nemohla jste si prostě pomoct. Občas se stane, že narazíme na někoho zajímavého a podlehneme kouzlu okamžiku. Z jednorázového románku se ale může vyklubat později něco více. Ale ne tak moc „více“, abyste byla stoprocentně spokojená a užívala si plnohodnotný vztah.

Tím, že jste pro „svého muže“ něčím novým, pro vás bude dělat první poslední. Však jste to byla vy, kdo ho vytáhl z nudného stereotypu. Nezapomínejte ale, že VŽDY budete vy ta druhá. Podle papírů je paní s žezlem v ruce stále velící královnou, a tak on, pod nátlakem obav z odhalení poměru, bude skákat tak, jak ona píská. Těšila jste se na zítřejší romantický večer? Paní domu chce jít do divadla. Smůla!




Téma rozvod raději ani nevytahujte. Pokud by hledal plnohodnotný vztah, už dávno by to udělal a vy byste nemusela schovávat svůj červenající se obličej pod šátek pokaždé, když jdete kolem recepčního hotelu, kde si dáváte s milým dostaveníčko.


Velkou nevýhodou je i to, že se nebudete muset schovávat jen před hotelovým personálem. Budete se muset schovávat úplně všude. Respektive nejlepší variantou je se spolu na veřejnosti neukazovat vůbec. Nikdy nevíte, kdo se kde nachomýtne. A to ani v horské chatě v Beskydech.


Pokud tedy začínáte cítit motýlky v břiše, když ho vidíte, zbystřete. Toto není dobrý náznak, v žádném případě se nesmíte zamilovat. Začala byste toužit po opravdovém vztahu. Trávit s ním čas, kdykoliv se vám zachce, jet na dovolenou, poznat jeho přátele... Jestliže kontakt mezi vámi není čistě a jen na fyzické bázi, skoncujte to.


Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články