Čeká tě tvůj první anální sex? Připravíme tě, jak na to

Anální sex je velmi oblíbený
Anální sex může být příjemnýdůležitá je hygienaA předehraAnální sex je zakázán těm párům, kteří trpí hemeroidy+ 1 fotka+ 2 fotky

Je to v posteli nuda? Už jste spolu vyzkoušeli úplně všechny polohy, které existují a erotické hračky se už taky okoukaly? Co to jednou zkusit jednoduše análně? Neměj strach, až tak hrozné to není, když člověk ví, jak se na to připravit.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 07. 03. 2018 08:44

Anální sex byl dlouhá léta tabu, ale dnes se opět vrací do trendu a začíná se o něm znovu dost mluvit. Lidé jsou rozděleni na dva tábory. Na ty, co anální sex milují a na ty, kteří ho nenávidí. Přes to všechno spousta žen přiznala, že je pro ně anální sex někdy mnohem lepší, než sex normální.

Vyvraťme mýty

Mýtů kolem análního sexu je spousta a většina se nezakládá na pravdě. První nejznámější mýt říká, že anální sex je jen a pouze pro homosexuální páry. Není tomu tak. Análního sexu můžou holdovat jak hetero, tak homosexuální páry.

Další mýtus říká, že anální sex bolí. Není to tak úplně pravda. Jestliže jsi zdravá a netrpíš hemeroidy, nebolí to, ještě když se použije správný lubrikační gel.  Bolest během análního sexu značí problém, který by měl řešit doktor.

Hygiena je důležitá

Velký pozor dej na pohlavní choroby, které se tímto sexem přenáší nejčastěji. Dobré je tedy použít kondom. Když se s přítelem rozhodnete pro anální sex, provozujte ten večer opravdu jen a pouze anální sex. Když totiž přejdete z análu hned do klasického sexu, může to v tvé vagíně nadělat dobrou paseku a velký zánět. Bakterie, které žijí ve tvém konečníku rozhodně do pochvy nepatří.

Vyprazdňování

Velkým nesmyslem je legenda, která říká, že by se měl před análním stykem použít klistýr na pročištění střev. Nesmysl! Bohatě stačí, když si před stykem dojdeš na velkou a konečník si pořádně omyješ ve sprše. Když trpíš průjmem, nech to raději na jindy. Mohla by se stát nepříjemná nehoda.

Jak začít? Důležitá je předehra

Konečník jako takový není příliš velký. Obsahuje svěrač, který je dobrý při předehře uvolnit. Když se tak nestane, bude to bolet. Nejlépe se uvolní prsty. Důležitý je lubrikační gel, bez kterého to jednoduše nejde. V konečníku je sucho. Na rozdíl od vagíny, kde je přirozeně vlhko. Když nepoužiješ lubrikační gel, bude to bolet a můžeš se i zranit. Až se budeš cítit dokonale uvolněná, můžete jít na to.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články