Eva (26): Ten hrůzný zážitek z dětství jen tak z hlavy nevymažu. Od té doby se bojím mužů

Eva (26): Ten hrůzný zážitek z dětství jen tak z hlavy nevymažu. Od té doby se bojím mužů
Zdroj: Shutterstock

Eva chtěla v pubertě zapadnout do jedné mládežnické party. I když byla nejmladší, povedlo se jí to. Dokonce měla tu výsadu, že se zalíbila jejímu králi Mírovi. Ani v nejhorším snu si ale nepředstavovala, jak to celé skončí. Následky si nese dodnes.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 10. 2021 08:00

Bylo mi patnáct a strašně jsem toužila po pozornosti. Mezi moje přátele patřili hlavně starší kluci a holky, a tak jsem často musela předstírat, že dělám věci, které mi nic neříkaly. To vše jen proto, abych mezi ně zapadla.

Hrála jsem si na drsňačku

To se týkalo třeba i sexu a drog. Nechtěla jsem být mimo, takže jsem se zapojovala do konverzací o tom, kde všude jsem se líbala, kolikrát jsem souložila v autě nebo čím jsme se na párty sjeli. Nebyla to pravda, pořád jsem byla panna, drog jsem se bála jako čert kříže a po nocích jsem tajně četla Flauberta, Máchu nebo Austenovou.

To se však v takové partě nehodilo říkat. Víte, jak by se mi smáli? Chtěla jsem zapadnout. Bydlela jsem na malé vesničce a tam moc mladých lidí nebylo, člověk si nemohl vybírat.

Vůdce party mě pozval na rande

Každá taková parta má krále, kterému všichni věří a slepě ho následují. U nás to byl Míra. O pár let starší, vypracovaný a už s autem a řidičákem. Tenkrát měl Favorita, žádná sláva. Ale měl auto. A to se počítalo, už byl někdo. Líbila jsem se mu. Nejenže mi to dost dával najevo, ale také ostatní si toho všimli. Líbila se mi jeho pozornost.

Ovšem jen do chvíle, než mě pozval na benzínku na kafe. To se tak dělalo, dojeli jste na benzínku, koupili si kafe v kelímku a v autě na parkovišti ho vypili. "Nepojedeme někam za město? Znám místo s perfektním výhledem," řekl a rozjeli jsme se neznámo kam. Nemusím říkat, co ode mě čekal na odlehlém místě uprostřed lesa. Když mi začal sahat na stehno a pak mezi nohy, naplno mi to došlo. "Ale no tak, přece teď nebudeš dělat nevinnou. Vždyť vím, že to děláš s každým, koho potkáš," začal se smát a mně najednou připadal hrozně slizký.

Zneužil mě v autě

Snažila jsem se mu ubránit, ale neměla jsem takovou sílu. Když mi rozepnul poklopec a vrazil do mě prsty, začalo mi být všechno jedno. Byla jsem panna a bolelo to. Muselo mu dojít, že je to poprvé, měl prsty od krve. Ale dělal, jako že nic netuší.

Líbal mě na krku a jeho kyselý dech jsem cítila úplně všude. "Co je? Nelíbí se ti to snad?" ptal se. "Ne," hlesla jsem. "Tak to abychom trochu přitvrdili, ne? Aby se holčička taky bavila," smál se. "Já nechci," pamatuju si, že jsem pořád opakovala tahle dvě slova.

Už ani nevím, jak dlouho jsme byli v tom autě. Nepohnula jsem se, neodešla jsem, nikam jsem ho neuhodila. Jen jsem držela. Přestalo ho to bavit, na soulož nedošlo. "Tak snad příště mi vynahradíš to, jak dobře jsem ti to udělal," zašeptal mi do ucha a kousnul mě do ušního lalůčku. Nastartoval a vyhodil mě doma. "Zítra, puso," rozloučil se. Doma jsem asi půl hodiny zvracela.

Od té doby se bojím mužů

Od té doby uplynulo jedenáct let. Na malém městě jsem ho stále vídala, nikdy se však znovu nepokusil o kontakt. Nikomu jsem to neřekla, nikam jsem to nehlásila. Tenkrát jsem si myslela, že jsem si to zavinila sama. Často jsem básnila o tom, kolik mám zkušeností. Ovšem když mi to začal dělat rukou, ani jsem nevěděla, která bije.

Od té doby jsem nikdy s žádným mužem nic neměla. Chodila jsem na rande, líbala jsem se, ale pokaždé jsem si vzpomněla na tu chvíli a jeho dech na mém krku... Rodina si myslí, že jsem lesba. Líbí se mi muži, ale bojím se s nějakým zůstat o samotě. Vystudovala jsem vysokou školu, teď si dělám doktorát. Buduju kariéru. Nedokážu si představit, že bych si nějakého muže měla pustit blíž k tělu. Ačkoliv bych moc chtěla.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články