Velký horoskop lásky na léto 2022: Kdo se naučí milovat sám sebe a kdo zatočí se žárlivostí?

Velký horoskop lásky na léto 2022: Kdo se naučí milovat sám sebe a kdo zatočí se žárlivostí?
Zdroj: Freepik

Už víte, co vás na poli vztahů čeká v letních měsících? Najdete konečně lásku svého života? Podívejte se, co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 06. 2022 06:00

Léto přináší mnoho příležitostí, jak najít vysněnou lásku. Co čeká právě vás? Povedou vás hvězdy k vnitřní rovnováze a stabilnímu zázemí?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ve vztazích se vám v létě bude opravdu dařit. Někteří z vás mohou potkat novou lásku, další se zasnoubí. V létě budete mít velkou příležitost, jak rozvinout svůj vztahový potenciál.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Máte šanci konečně přestat žárlit! To je totiž emoce, kterou často neumíte ovládat. Otevřená rozmluva s partnerem vám vyjasní, kam se chcete ubírat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nové příležitosti najdete jen tehdy, pokud nebudete sedět doma a vyrazíte do společnosti. Využijte letních festivalů a akcí, kde budete mít velkou šanci k seznámení. Čeká na vás láska!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Upadáte do nudného stereotypu, ve kterém skutečně nenacházíte zalíbení. Jste to však jen vy, kdo se snaží něco změnit a přemýšlí o možných cestách. Partner tentokrát nehne prstem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Oživte svůj vztah netradičními místy pro letní milování! Vyzkoušejte auto, přírodu nebo cokoliv dalšího. Tentokrát máte ve svých rukou, jak se k nové lásce postavíte a zda půjde o dlouhodobý vztah.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V partnerském vztahu vám chybí koníček, který by vás spojoval. Najdete ho v letních aktivitách. Naplánujte si společný čas, který věnujete jen sobě navzájem. Žádná práce.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nebojte se říkat pravdu, to bude totiž vaše nejsilnější letní zbraň. Komunikace vám poslední dobou v partnerském vztahu drhne, během léta však máte velkou šanci to změnit. Neotálejte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nedostatek sexuálního kontaktu vám během léta už opravdu nedá spát. Je to něco, co vám skutečně chybí. Zkuste to tentokrát jinak, nové hračky, místa, kostýmy… Rozbourejte stereotyp!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zeptejte se partnera na jeho nejtajnější sen a svěřte mu ten svůj. Možná zjistíte, jak si můžete vzájemně pomoci k báječnému a naplněnému životu. Není na co čekat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Podívejte se na celou věc jinýma očima. Možná hledáte řešení v zákoutích své mysli, kde je prostor pro něco jiného. Sny, vize, cíle. Vy však toužíte po kariéře i lásce a nevíte, čemu dát přednost. Hvězdy vás navedou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Směřujte svou lásku tam, kde chybí - svému partnerovi, dětem, rodině. Věci kolem vás se ale skutečně napraví až ve chvíli, kdy uzdravíte vztah k sobě. To je totiž ta láska, o kterou teď potřebujete pečovat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dejte si pozor na žárlivost! Zejména v letních měsících by vám k ní partner mohl dát záminky, které pro vás budou až příliš. Otevřeně komunikujte, proč cítíte to, co cítíte. Nakonec najdete s partnerem shodu.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články