Negativní lidé, dopravní zácpy, nepořádek: Co vytáčí jednotlivá znamení zvěrokruhu

Horoskop: Co vytáčí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Negativní lidé, zácpy, nepořádek
Zdroj: Freepik

Někomu vadí dlouhé čekání, druhého vytáčejí nepředvídatelné situace a třetí vidí rudě, když vyzradíte jeho tajemství. Astrologie má v tomto ohledu jasno a ke každému znamení přiřazuje něco, co ho spolehlivě vyvede z míry.

Jana Matušková
Jana Matušková 02. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani nesnáší, když je někdo pomalý a oni ho nemohou předběhnout nebo předjet v autě. Uvíznout v dopravní koloně nebo stát dlouho ve frontě u pokladny, je pro Berany peklo. Touží po tom, aby věci odsýpaly a oni nemuseli prosedět celé dopoledne v čekárně u lékaře.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci mají rádi stabilitu. Rozčílí je, když někdo naruší jejich denní plán, protože se se rozhodl odříct schůzku na poslední chvíli, nebo zapomněl, že daný úkol se měl odevzdat už dnes. Také netolerují pozdní příchody ostatních, jelikož jsou sami velice dochvilní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci neustále potřebují o něčem diskutovat, proto nesnáší lidi, se kterými si nemají co říct. Také nemají rádi lidi bez názoru, protože Blíženec vždy nějaký ten názor zastává. Blíženec vyžaduje nové podněty, nudí ho stereotyp, monotónní práce a stále stejné tváře.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou velice starostliví, proto je okamžitě znejistí, když jejich blízkým hrozí sebemenší nebezpečí. Rodinu i nejbližší přátele potřebuje mít zrozenec v tomto znamení zvěrokruhu pod kontrolou. Raci sází na jistotu a riskují jen velice neradi, proto se bojí všech nejistých projektů a investic.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev chce být středem pozornosti a nemá rád lidi, kteří ho převyšují. Těžce snáší, že je někdo úspěšnější a oceňovanější než on. V zaměstnání rád pracuje ve vedoucí funkci, kdy mu může dělat velké problémy kohokoli poslechnout, zejména když má na věc jiný názor než on.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny vyžadují pořádek a přesnost. Rozčilují je lidé, kteří dělají věci ledabyle a jen tak od oka, neboť Panna chce mít všechno dokonalé. Panny jsou tím nejčistotnějším znamením, které nenese sebemenší náznak nepořádku. Domácnost Panny proto musí být v jednom lesku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidem ve znamení Vah dělá problém, když se musí rozhodnout. Vědí, že každá mince má dvě strany a že každý člověk má svým způsobem pravdu. Rozhodnout se pro jednu věc proto představuje dilema. Váha si napřed musí ověřit všechny skutečnosti, aby byla něčeho takového schopná.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou velice nedůvěřiví a bojí se někomu otevřít. Pokud si jednou získáte důvěru Štíra, nezklamte ji, protože by vám to dotyčný nikdy neodpustil. Vyzrazení tajemství berou Štíři jako obrovskou zradu a útok na svou osobu, kterému se musí bránit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci milují svobodu, proto nesnáší všechno, co je omezuje. Problém pro ně může být i dress code, který jim připadá otravný a zbytečný. Občas si na sebe nevezmou něco jen proto, že to po nich chtěli ostatní. Střelci jsou zkrátka svérázové.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi mají rádi řád a pravidla, proto je dokáže rozhodit, když jim něco neodpovídá. Když Kozoroh nedostane jasné pokyny, snadno se ocitne v úzkých. Kozorozi se rádi na všechno předem připraví, protože je děsí představa improvizace a nečekaných zvratů.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají svůj názor a vkus a velice je rozčílí, když potkají člověka, který to má přesně naopak. Dokáží se s ním do krve pohádat, kdy na dotyčném nenechají nit suchou. Vodnáře stejně jako Blížence rozčilují lidé bez názoru, kteří nemají ostatním co říct.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi empatické, proto jim ubližují lidé, kteří jsou špatně naladění a nervozitu přenášejí i na samotné Rybky. Ryby by se měly vyhýbat negativním lidem, jak jen to jde, protože si všechno moc berou. Každý večer by se Ryba měla symbolicky umýt od všeho špatného.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články