Velký horoskop lásky na březen 2023: Býky čeká období divokosti, Kozorozi nechť mírní jazyk

Horoskop lásky na březen 2023: Býky čeká období divokosti, Kozorozi nechť mírní jazyk
Zdroj: Freepik

Horoskop lásky pro březen 2023 přináší příslib partnerského štěstí hned několika znamením zvěrokruhu! Podívejte se na astrologickou předpověď, která vám prozradí, jak na tom budete na poli lásky právě vy!

Jana Matušková
Jana Matušková 24. 02. 2023 06:01

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zrozenci ve znamení Berana to budou mít v lásce bouřlivé. Ve vztahu se budou muset snažit povznést nad problémy, které přijdou ve druhé polovině měsíce. S chladnou hlavou ale všechno zvládnete, protože brzy zjistíte, že to, co se jevilo jako nepřekonatelná záležitost, je vlastně jen pěna dní.

Pro nezadané: Odvážnému štěstí přeje a singles se dočkají setkání s přitažlivým a zajímavým protějškem. Je však třeba odhodit zábrany, protože jinak váš případný nový vztah nebude mít dlouhého trvání.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Býk hvězdy na březen 2023 signalizují období plné divokosti a vášnivých chvilek. Ve vztahu k vašemu protějškovi se začnete nečekaně angažovat a partner vás za to bude zbožňovat. Pryč budou napjaté vztahy, které jste v minulém období občas pocítili.

Pro nezadané: Singles narazí v polovině měsíce března na protějšek se stejným smyslem pro humor. Bohužel stále vyhledáváte nové a nové známosti, a tak vás - k vaší škodě - ani tato nenaplní tak, jak byste si představovali.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Březen 2023 vám přinese nečekanou romantiku a splněná přání na poli lásky. Jen na konci měsíce vás ve vztahu čekají menší nesrovnalosti, se kterými se však hravě vypořádáte. Berete totiž věci s příjemným nadhledem a víte, že všechno je vlastně tak, jak to má být!

Pro nezadané: Pokud hledáte partnera, budete pod nátlakem a nebudete si vědět rady s tím, kterému nápadníkovi dát přednost. Vaše přitažlivost bude v březnu 2023 přímo magická!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud v partnerství pocítíte, že může dojít k výbuchům vzteku a hádkám, raději odejděte. Hvězdy vám radí vyhýbat se zbytečným komplikacím. V tomto duchu se ponese celý měsíc březen 2023, ke zlepšení dojde až na samém jeho konci. Zjistíte, že touto strategií se vám podaří vztah posílit.

Pro nezadané: Singles budou mít v březnu z čeho vybírat, ale i v tomto měsíci dají přednost jiným typům než těm, které je na první pohled lákají. Bude jim totiž chybět očekávaná nápaditost.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Začne se kolem vás točit zajímavý a zábavný protějšek, budete mít problém ho odmítnout. Počítejte ale s tím, že jakákoliv nepravost se vám vymstí. Protějšek vás může nachytat přímo při činu a rozhodně se mu ani sebemenší flirt nebude líbit. Hvězdy vám prostě signalizují určité trable.

Pro nezadané: Hvězdy vám přejí v nalezení báječného protějšku, prsty v tom mohou mít vaši přátelé. Nebraňte se proto různým pozváním na akce a jděte si za tím, co vás udělá šťastnými.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud plánujete udělat ve vztahu vážnější rozhodnutí, odložte je raději na následující měsíc. Příští týdny budou jako na houpačce, a tak by vaše návrhy nemusely padnout na úrodnou půdu. Nemějte ale strach, objeví-li se ve vztahu nějaký zádrhel, nepůjde o nic zásadního.

Pro nezadané: Můžete narazit na zdánlivě báječného člověka, má to ale háček. Ve skutečnosti pro něj bude trvalý vztah problém. Rozhodnete-li se pro partnerství, můžete zjistit, že vás ve skutečnosti zradil a místo dlouhodobé lásky vám navrhne pouhé přátelství.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Energické Váhy uchvátí sobeckost a netrpělivost, čímž protějšku způsobíte nejednu bezesnou noc. Zkuste svůj temperament udržet na uzdě, nemůže být všechno jen podle vás. Vztah musí být založený na kompromisu a mráčky, které se v něm objeví, je třeba řešit s chladnou hlavou.

Pro nezadané: Máte velkou šanci poznat člověka, který je upřímný a praktický, ale také tvrdohlavý a tak trochu posedlý sexem! Počítejte s tím, že jeho sexuální apetit neustojí hned tak jedno. Pokud mu nebudete stačit, začne se brzy poohlížet po někom jiném.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by se měli zamyslet nad tím, zda až příliš nelpí na kariéře a netráví zbytečně moc času v práci. Pokud ano, podívejte se na váš vztah optikou vašeho partnera. Může se totiž oprávněně cítit zanedbávaný. V tom případě přehodnoťte vaše životní priority a konečně se jednou také řiďte srdcem.

Pro nezadané: Tento měsíc by do vašeho života mohla vstoupit osoba, která ho převrátí vzhůru nohama a vy to jen stěží rozdýcháte. Neukvapujte se, dobře si ji prověřte, abyste předešli případnému zklamání. Koneckonců, máte přece rádi zdravý rozum a úsudek.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V poslední době se cítíte svázaní, jako byste přišli o pro vás tak cennou svobodu. Na tom není nic špatného. Promluvte si s partnerem, nemusíte být na sobě tolik závislí. Stýkejte se i se svými přáteli, provozujte koníčky a dělejte si čas sami pro sebe. Oba zjistíte, že to vztahu prospěje.

Pro nezadané: Přestaňte se trápit tím, že se vám v milostném životě v poslední době nedařilo. Smiřte se s tím, že ne vše běží podle plánu. Někdy nezaškodí padnout na pusu, zvednout se a jít dál. Nezdary vás totiž mohou posílit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ve vztahu v nejbližších týdnech kroťte vaši náladovost a mírněte ostrý jazýček. Občas se vyplatí mlčet, i když vás třeba partner oprávněně štve. Proto nejdříve napočítejte do deseti, než spustíte bandurskou. Pokud budete brát věci s nadhledem, pocítíte na konci měsíce příval partnerské lásky.

Pro nezadané: Budete váhat, zda dát nové známosti šanci, protože nebude splňovat všechna vaše očekávání. Hvězdy vám radí, abyste to zkusili, protože budete velmi příjemně překvapení. Překonáte-li prvotní drobné nesoulady, naladíte se na stejnou notu a zažijete mnoho hezkých chvil.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Radujte se ze vztahu a života, který máte. Přestaňte vše neustále negovat a zatracovat. Váš partnerský život skomírá právě kvůli vašemu fňukání a negativismu. Pokud si toto přiznáte, vrátí se do vašeho partnerského života opět slunce a uvidíte všechno v mnohem zářivějších barvách.

Pro nezadané: Pusťte se v březnu 2023 do hledání smysluplného, dlouhodobého a perspektivního. Máte na víc, než si myslíte. Není proč spokojit se s málem, když máte dobře našlápnuto k lásce na celý život.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zrozenci ve znamení Ryb, v milostném životě si v březnu 2023 nebudete mít na co stěžovat. Žijete-li v dlouhodobém vztahu, můžete se těšit na zpestření i romantiku. Protějšek vás překvapí i v intimní oblasti. Pokud jste měli pocit, že se z postele vytratila vášeň, zažijete velké vzrušení.

Pro nezadané: Asi budete zklamaní, ale potencionální nový partner není tím, za koho ho zřejmě považujete. Zjistíte, že se před vámi v lecčems přetvařuje. Proklepněte si ho a dejte si příště větší pozor, vyplatí se vám to.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články