Velký valentýnský horoskop lásky 2023: Býky čeká luxus, Ryby malé zklamání

Velký valentýnský horoskop lásky 2023: Býky čeká luxus, Ryby malé zklamání
Zdroj: Unsplash

Den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných, je tu už za pár dní! Speciální valentýnský horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu vám prozradí, jak to budete mít s láskou. A přidá i tipy na nejlepší valentýnské dárky!

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 02. 2023 06:52

Beran (21. 3. - 20. 4. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Lidé narození ve znamení Berana potřebují hlavně zážitky. A těch se jim letos dostane požehnaně. Vůbec přitom nezáleží na tom, jestli půjde o sexuální divočinu nebo třeba o bungee jumping. Valentýnský den bude prostě nabitý dojmy a trochu i adrenalinem.

Tip na valentýnský dárek: Berani jsou velice aktivní, proto milují nejrůznější druhy sportů. Můžete jim darovat sportovní náčiní či předplatné na nějakou pohybovou aktivitu. Jestli se rozhodnete obdarovat je dovolenou, volte zájezd, kde se budou hodně hýbat, třeba chodit po horách. Rovněž si rádi procvičí i svou mysl, takže nepohrdnou ani křížovkami a nejrůznějšími hlavolamy. Ze stolních her volte ty zaměřené na znalosti a důvtip.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jak prožijete Valentýn 2023: Ačkoli to Býci nedávají příliš najevo, Valentýna milují. Stojí o pozornost a o luxusní zážitek. A právě letos si toho všeho užijí do sytosti, krásný večer bude navíc korunovaný velkým zážitkem v posteli.

Tip na valentýnský dárek: Býci si užívají odpočinek a doteky všeho druhu, takže s voucherem na masáž nebo přímo s lázeňským pobytem nemůžete šlápnout vedle. Jako levnější varianta postačí i stolní hra pro celou rodinu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jak prožijete Valentýn 2023: Blíženci milují zábavu, takže se nevyhýbejte pozváním na zajímavou party, která vám dodá velké sebevědomí. Budete totiž středem pozornosti. Patříte-li mezi šťastně zadané, čekejte noční nápaditost v ložnici a touhu po experimentech ze strany partnera. Za odměnu ho zahrňte těmi správnými lichotkami, které dokáží zahřát u srdce.

Tip na valentýnský dárek: Nejzvědavější znamení zvěrokruhu, Blížence, nadchnete poznávacím zájezdem ideálně do neznámé a málo probádané země! Pokud máte menší rozpočet, volte knihy o cestování či přímo o záhadách. Pokud chcete darovat něco čistě pro pobavení a relaxaci, vyberte vtipnou a zároveň chytrou komedii na některém z nosičů.

Rak (22. 6. - 22. 7. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Pro Raky bude valentýnský den velkým zážitkem! Protějšku přichystají velkolepou večeři o několika chodech a nezapomenou ani na osvědčený recept na dezert po babičce. Za to očekávejte romantický dárek na památku.

Tip na valentýnský dárek: Díky vrozené jemnosti budou Raci nadšeni ze sady porcelánu nebo z bytového textilu v pastelových barvách. Nadevšechno si ale Raci si cení rodiny a chvil strávených v jejím středu, proto můžete jako dárek zorganizovat společný výlet.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jak prožijete Valentýn 2023: Lvi by neměli sedět na Valentýna doma, očekávejte pozvání na romantickou večeři. Dočkáte se i velkých romantických gest. Večer přirozeně končí v ložnici, kde na vás miláček nebude šetřit lichotkami na váš vzhled.

Tip na valentýnský dárek: Lvy potěšíte věcmi, v nichž opravdu zazáří. Může jít o značkové oblečení, šperky, luxusní hodinky ale třeba i voucher k dobrému kadeřníkovi. Lvi jsou také velice odvážní, takže nepohrdnou adrenalinovými zážitky nebo dovolenou s vůní dobrodružství.

Panna (23. 8. - 22. 9. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Buďte skromnější a rádi, že si váš partner na svátek zamilovaných vůbec vzpomene. Má toho poslední dobou hodně. I tak si ale můžete udělat pohodový romantický večer a dlouhé milování. Ráno budete ujištěni o tom, že jste pro vašeho partnera nejlepším člověkem na světě.

Tip na valentýnský dárek: Panny si potrpí na dobré jídlo, takže jim uděláte radost dárkovým košem plným lahůdek nebo pozváním na večeři do oblíbené restaurace. Panny mají i velmi vyvinuté smysly a potrpí si na krásné vůně, můžete proto zvolit parfém (třeba po vzoru princezny Diany), nebo aromatickou lampu.

Váhy (23. 9. - 23. 10. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Neodmítejte romantickou procházku parkem, ale klidně uvolněte otěže vaší momentální lenosti - ať dobrou večeři přichystá tentokráte partner. V ložnici pak zapalte několik vonných svíček a oddejte se rozkoši. Po milování můžete očekávat vyznání lásky, které bude velmi originální.

Tip na valentýnský dárek: O tajemné kráse Vah se vyprávějí legendy. Zejména ženy si velmi zakládají na své vzhledu, takže jim udělá radost dekorativní kosmetika. Šplhnete si u nich značkovým oblečením, které ale musí perfektně sedět!

Štír (23. 9. - 23. 10. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Štíři nepatří mezi ty, kteří by si potrpěli na romantická gesta. Přesto budete rádi, že si na vás miláček vzpomněl, i když to nedáte okatě znát. Čeká vás příjemně strávený společný večer, kdy se budete věnovat vzájemné oblíbené činnosti, ať už je jakákoliv.

Tip na valentýnský dárek: Štíři jsou nároční a není lehké je nadchnout. Nadevše ale milují humor a zábavu, takže je můžete potěšit vtipnou knihou nebo lístky na jejich zamilovaného interpreta. Jelikož se rádi vystavují na odiv, je pro ně skvělou volbou šperk, který však musí podtrhnout jejich osobnost! U žen dokáže tuto práci odvést i krásná kabelka, která je z kvalitního materiálu a zároveň je velmi praktická a funkční.

Střelec (23. 11. - 21. 12. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Střelci bude mít plnou hlavu nápadů, jak by chtěli svatého Valentýna prožít. Dostanou v tomto ohledu od partnera volnou ruku, takže oba čeká nezapomenutelný večer. Střelci totiž nebývají sobečtí, takže budou myslet i na to, aby si den užil i jejich miláček. Rande tak bude netradiční, ale velice osvěžující.

Tip na valentýnský dárek: Střelci rádi pečují o svůj zevnějšek, takže je potěšíte drahou kosmetikou a parfémy. Jsou to i rození sportovci, kteří nepohrdnou sportovním náčiním či permanentkou do fitka.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jak prožijete Valentýn 2023: Kozorozi Valentýna dost řeší, protože ho chtějí prožít jinak než loni. Očekávají originální dárek, který nemusí být drahý, ale osobitý a pečlivě vybraný. Toužíte-li po něčem netradičním, letos budete skutečně spokojeni. A díky vašemu vrozenému smyslu pro romantiku později vykouzlíte v ložnici tlumené světlo a zahrnete partnera něžnými dotyky.

Tip na valentýnský dárek: Kozorozi jsou velmi pracovití, takže je potěšíte čímkoliv, co jim v práci pomůže. Přesto nezapomínají na odpočinek, i když v jejich případě jde o ten aktivní. Vymyslete pro ně nějakou činnost na volný čas, budou rádi, protože sami kreativitou dvakrát neoplývají.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jak prožijete Valentýn 2023: Vodnáři o velká překvapení příliš nestojí, takže budete rádi za starou dobrou klasiku. Pokud ale přece jen chcete vybočit ze stereotypu, nabídněte svému protějšku prohlídku zámku či návštěvu masážního salonu. Během milování pak vsaďte na osvědčené dotyky, které vás i protějšek přivedou do sedmého nebe.

Tip na valentýnský dárek: Vodnáři jsou znamení, které musí neustále objevovat něco nového. Darujte jim proto zájezd na místo, kde ještě nikdy nebyli. Jelikož jde o umělecké duše, potěšíte je hezkým obrázkem, který však musí být originál.

Ryby (21. 2. - 20. 3. )

Jak prožijete Valentýn 2023: Pokud zrozenci ve znamení Ryb očekávají, že program na večer vymyslí jejich miláček, budou letos poněkud zklamaní. Na druhou stranu mohou být rádi vlastně za všechno, co jim partner v posledních měsících přichystal. Nezapomínejte na to!

Tip na valentýnský dárek: Ryby jsou tím nejněžnější znamením zvěrokruhu, takže ženy potěšíte obrovskou kyticí a muže zase osobním dárkem s věnováním.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články