Eva (25): Miluji muže, který spal s mojí babičkou a mámou. Vadí jim to, ale já ho chci

Eva (25): Miluji muže, který spal s mojí babičkou a mámou. Vadí jim to, ale já ho chci

Eva potkala muže svých snů. Je sice starší, ale výborně si rozumějí. Rodina ji ale od něj zrazuje, protože zjistili, že dotyčný spal jak s Evinou matkou, tak i s její babičkou. Eva se ho ale vzdát nehodlá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 04. 2021 16:30

Zamilovala jsem se do muže, který mě naprosto uchvátil. Neodradilo mě ani to, že je o dost starší. Naopak, velmi mi to imponuje. Robert (48) vypadá hodně dobře. Sportuje, tělo samý sval a je pro každou legraci. V posteli je nepřekonatelný.

Máma ho okamžitě poznala

Když jsem ho představila mámě (45), podala mu ruku a zničehonic vykřikla: „Ježišimarjá! Vždyť my se známe!“ Chytla se za hlavu a já jsem nechápala, o čem mluví. Robertovi to došlo za pár vteřin. „Ahoj, Hanko, to jsem netušil, že se ještě setkáme,“ vykoktal a následoval výbuch smíchu.

Když bylo mámě devatenáct, sbalil ji na vesnické diskotéce. „Dva týdny jsme spolu chodili,“ vyprávěla a Robert ji opravil: „Možná tři, ale pak ses zamilovala do jiného.“ Smál se a máma taky. Ta se totiž zamilovala do mého táty, ale nedávno se rozvedli.

Přišlo mi to zábavné, i když máma poznamenala, že Robert je pro mě starý. „Jinak to byl hodný kluk, akorát, že na něj letěly všechny holky,“ vzpomínala a Robert se smál. To nejlepší ale mělo teprve přijít.

Na další oběd dorazila i babička

Když nás máma pozvala příští víkend na oběd, dorazila i babička (65). Babi je vitální, obléká se moderně, a než přišla pandemie, chodila i na koncerty, prostě si užívá život. Děda umřel, když bylo mámě šest let, a babička zůstala sama. Pak ji po letech požádal jeden muž o ruku a ona z toho vycouvala.

Když přišla, Roberta nepoznala. Až když se jí představil, prohodila, že jednoho kdysi znala. „To bylo, když mě Josef požádal o ruku. Byla jsem na druhou svatbu stará, tak jsem utekla a čapla prvního mužskýho, co mi přišel pod ruku,“ vzpomínala, kde se to stalo, a Robert schoval hlavu do dlaní. „To snad ne! To jsem byl já, bylo mi devatenáct,“ řekl.

Babička ho chytla za obličej a dlouho si ho prohlížela, pak se rozesmála: „Na mou duši. Jaký fešák se z tebe stal. A co tady děláš?“ Když zjistila, že randí se mnou, zvážněla. „Proboha, věkově by ses hodil spíš k Hance,“ ukázala na mámu. Ta jí prozradila, že už se dávno znají, a Robert musel na vzduch.

Rozmlouvají mi ho

„Já jsem spal s tvojí babičkou a mámou! Kdybych to věděl…,“ říkal, ale já jsem ho předběhla. „Tak bys se mnou nebyl? Máme se rádi, nech to plavat,“ uklidňovala jsem ho.

Robert musel odejít a já jsem tam zůstala. Dlouho jsme to probíraly a obě mi ho začaly rozmlouvat. „Není normální, abys chodila s někým, kdo spal s celou rodinou,“ poznamenala babička. Byla jsem naštvaná. „Tys v šestatřiceti svedla mladýho kluka a on je ten špatnej?“ uhodila jsem na ni. S Robertem jsme spolu pořád, miluji ho. I on to rozdýchal, ale mamka s babičkou s tím mají problém.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články