10 nejčtenějších příběhů za rok 2021: Co vás nejvíc pobavilo, dojalo nebo rozhořčilo?

10 nejčtenějších příběhů za rok 2021: Co vás nejvíc pobavilo, dojalo nebo rozhořčilo?
Zdroj: Freepik

Konec roku 2021 je tu a s ním i žebříček deseti nejčtenějších příběhů za uplynulých 365 dní. Které osudy čtenářů a čtenářek Lifee.cz vás nejvíce oslovily, pobavily, zarmoutily nebo naopak potěšily? Oživit si je můžete právě nyní v našem velkém přehledu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 31. 12. 2021 10:30

Možná vám některé z nich unikly, tak směle do toho. Těšit se můžete na notnou dávku sexu, nevěr i nečekaných životních situací. Ve výčtu nechybějí ani dva tajemné příběhy, ze kterých přímo mrazí.

10 nejčtenějších příběhů za rok 2021

1. Gay kamarád na úklid skříně

Zora si vždycky přála mít gay kamaráda, jako to vídala ve filmech. Když konečně potkala Honzu, padli si neuvěřitelně do noty. Jednou ho pozvala k sobě, aby jí pomohl vytřídit šatník, a on se toho zhostil trochu nečekaně.

2. Chůvička načapala manžela při nepravostech

Táňa má malé miminko a poslední dobou už byla hodně vyčerpaná. Neměla čas na sebe ani na manžela. Ten se proto rozhodl, že bude dceru uspávat, ale nedošlo mu, že ho Táňa může vidět přes chůvičku.

3. Obětavá Jarka pomohla bezdomovci

Jaroslava našla bezdomovce, který se schovával u její popelnice. Když viděla, jak mrzne, neváhala, a i přes velký strach ho pozvala k sobě domů. Co se dělo potom?

4. Nevěra, která se těžce vymstila

Romana se v manželství dusila, a tak si našla milence. Rok si v jeho náručí skvěle užívala. Jednoho dne je ale nachytala jeho manželka, shodou okolností Romanina šéfová. A rozjel se kolotoč problémů, který nejde zastavit.

5. Zloděje prozradila nastražená chůvička

Marie si všimla, že se jí poslední dobou ztrácejí peníze z peněženky. Podezírala svoji čtrnáctiletou dceru, která ale tvrdila, že nic neudělala. Marie jí nevěřila, a tak na ni nastražila chůvičku.

6. Tajemná stopařka ve sněhové vánici

Johana nabídla odvoz slečně, která šla nocí ve sněhové vánici. Dívka cestou skoro nepromluvila a nechala se vysadit u lesa. Johaně to nedalo a po pár minutách se pro ni vrátila. Jenže našla něco jiného, než čekala.

7. Nepovedený poměr se sousedem

Veronice začal nadbíhat její soused. Netrvalo dlouho a jeho kouzlu podlehla a zamilovala se. Ukázalo se však, že ji chtěl dostat do postele z jiného důvodu, než si myslela.

8. Nevěra, která skončila naprostým skandálem

Karlovi to poslední měsíce skřípalo s manželkou v posteli. Když odjel s kamarády na týden na Máchovo jezero, stalo se něco, co neplánoval. Vinou sexuální abstinence se tam vyspal s cizí ženou.

9. Jeden muž a dvě náruživé ženy

Když s Michalem přestala spát manželka, vyřešil to milenkou. Užívali si spolu půl roku. Pak přišla žena s tím, že by s ním zase chtěla mít sex, a slíbila, že mu šestiměsíční pauzu vynahradí. Michalovo počáteční nadšení ale brzy opadlo.

10. Fotografie, která prozradila víc, než měla

Mahulena se živí jako fotografka. Jednoho dne si ji najali snoubenci, aby zachytila jejich svatbu. Byla to podivná veselka. Nevěsta působila nešťastně a utrápeně. Mahulenu ovšem nejvíce zaujala malá holčička v bílých šatech.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články